VIDEO | Gabriel Deac se antrenează în aer liber, acasă. Cum încearcă mijlocașul Petrolului să își mențină un tonus bun în această perioadă de vacanță forțată

VIDEO | Gabriel Deac se antrenează în aer liber, acasă.** Cum încearcă mijlocașul Petrolului să își mențină un tonus bun în această perioadă de vacanță forțată

Jucătorii echipei Petrolul se pregătesc acasă în această perioadă, iar pe pagina de Facebook a clubului ploieștean a fost postat un filmuleț cu antrenamentul individual al lui Gabriel Deac (24 de ani). Mijlocașul, la fel ca orice coechipier al său, a primit un program personalizat din partea antrenorului Costel Enache și a staffului său, pe care îl respectă pe strictețe.

Trecem împreună prin această perioadă grea și ne menținem în formă pentru a fi mai puternici ca oricând!⁣

Gabriel Deac ne arată cum se antrenează acasă, în această perioadă, pentru a reveni pe gazon în cea mai bună versiune a sa„, este mesajul postat de Petrolul Ploiești, alături de antrenamentul fotbalistului.

Deac vrea să rămână în formă pentru a-și ajuta echipa să promoveze la finalul stagiunii. „Lupii” au ca obiectiv ocuparea unuia din primele trei poziții și se află pe locurile fruntașe în Liga 2, la un punct de locul secund, care asigură accederea în prima divizie, și la aceeași distanță de al treia, care duce la baraj.

„Știu că ne aflăm într-o perioadă dificilă, dar, dacă o să respectăm indicațiile autorităților, atunci totul o să fie bine. Eu aleg să stau în casă! Fă și tu la fel, pentru a te proteja pe tine și pe cei din jurul tău. Totul o să fie bine!”, e mesajul lui Deac.

Gabriel Deac este jucătorul Petrolului din septembrie anul trecut, când a fost luat de la FC Voluntari. Mijlocașul de bandă are 11 meciuri pentru „lupi” și a marcat un gol.

Zilele trecute, Petrolul a postat două filmulețe cu tipuri de exerciții pe care le poți face acasă în această perioadă:

Totodată, Petrolul a postat și un filmuleț cu modul în care mijlocașul Derlis David Meza Colli se pregătește singur, acasă, în această perioadă:

După 24 de etape desfășurate în acest sezon, Petrolul ocupă locul 5 în Liga 2, cu 38 de puncte, fiind la egalitate cu Campionii FC Argeș (locul 4) și la un punct în spatele celor de la CS Mioveni (locul 2) și Turris Oltul Turnu Măgurele (locul 3).

Foto: Răzvan PĂ‚SĂ‚RICĂ‚ (Sport Pictures)

Pe aceeași temă