VIDEO | Ferfelea a resimțit bucuria golului după mai bine de trei ani! Fostul „student” din Regie a debutat cu gol la un alt Sportul, al lui Răchită

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 18:49 Campionat
VIDEO | Ferfelea a resimțit bucuria golului după mai bine de trei ani!** Fostul

Cea mai importantă achiziție a echipei lui Valeriu Răchită în această iarnă a debutat cu gol la primul meci oficial din noul an. Viorel Ferfelea (32 de ani), fostul mijlocaș al „Găștii nebune” din Regie, a înscris pentru 1-1 în jocul de sâmbătă cu Ripensia Timișoara, aducând un punct pentru noua sa echipă, Sportul Snagov.

Convins de Răchită să i se alăture proiectului său de la Snagov, acolo unde antrenorul vrea să crească tineri jucători și unde talentul său ar putea să îi încurajeze pe juniori, Viorel Ferfelea a revenit pe teren după mai bine de jumătate de an în care a stat pe tușă.

Ultima dată legitimat la ASA Târgu Mureș, pe când echipa era în Liga 1, și juca o repriză în meciul cu CSM Poli Iași de pe 5 iunie 2017, Ferfelea a revenit pe teren în partida Sportului cu Ripensia. Mijlocașul a fost integralist și a reușit să înscrie pentru 1-1 în minutul 71 (video, mai jos). Atunci, după o centrare din dreapta a lui Bustea, din colțul careului, Ferfelea, nemarcat la 8 metri central, a reluat cu capul lobat peste portarul Rădulescu. Mingea a șters și bara din dreapta portarului. Tot în acest meci, în minutul 65, fostul jucător al Sportului Studențesc a mai marcat o dată după ce a rămas singur cu goalkeeperul, însă reușita i-a fost anulată pentru o poziție de offside.

Pentru Ripensia deschidese scorul Cătălin Bădăuță, în minutul 62, tot un jucător aflat la debutul la echipa sa.

Ferfelea a marcat astfel din nou, după o pauză de trei ani și trei luni. Ultima dată o făcea pe 19 octombrie 2014, într-un 1-1 între CS U Craiova și Concordia Chiajna, în Liga 1, pe când era jucătorul oltenilor.

Cinci debutanți la Sportul

Altfel, în meciul cu Ripensia, Valeriu Răchită le-a oferit debutul la Sportul Snagov și jucătorilor Florin Iacob (24 de ani, portar), Stelu Costache (18 ani, mijlocaș), Dragoș Huiban (28 de ani, mijlocaș) și Ayoub Mhamed Tazouti Ghellam (22 de ani, mijlocaș). Acesta din urmă este un francez pe care antrenorul ploieștean îl compară cu fostul său elev de la Petrolul Damien Boudjemaa.

Sportul Snagov în meciul cu Ripensia: Fl. Iacob – Vlădoiu, Lică, I. Șerban (cpt.), Bg. Stancu – Ferfelea, D. Munteanu (I. Ilie 88′), Borțoneanu (Neață 78′) – Bustea, S. Costache (Tazouti 59′), Huiban. Rezerve neutilizate: Anca Trip – Gab. Nedelcu, Petrache, Bg. Oancea.

După acest egal, Sportul Snagov a rămas pe locul 10, cu 27 de puncte, iar etapa viitoare o va întâlni în deplasare pe CS Afumați.

Foto și video: fb Sportul Snagov

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 18:49 Campionat
Pe aceeași temă