VIDEO | Adi Petre, „killerul” Baloteștiului! UTA a fost salvată în Ilfov de golgheterul ei. Reacția antrenorilor după jocul cu șase goluri

Marius ANGHEL 20 Nov. 2016, 10:00 Campionat

CS Balotești i-a dat emoții UTA-ei în meciul de sâmbătă de pe teren propriu doar în startul partidei și rareori până la pauză. Ilfovenii au deschis scorul prin Roland Stănescu (4′) și au avut alte câteva ocazii prin care ar fi putut să se distanțeze de arădeni. Nu au făcut-o și Adrian Petre (27′) reușea egalarea, permițându-i să-și deschidă apetitul pentru goluri. În partea a doua a jocului, „killerul” din atacul UTA-ei a risipit orice dubiu privind destinația punctelor, înscriind de alte trei ori (47′, 75′, 84′ – pen.). Ilfovenii au trebuit să se recunoască învinși, nu înainte de a mai înscrie o dată în poarta lui Bogdan Miron, prin Petre Ioniță (90+2′). S-a terminat 4-2 și cele două echipe s-au îndepărtat și mai mult în clasament, UTA a urcat pe locul 4, cu 30 de puncte, iar Baloteștiul a rămas pe locul 16 retrogradabil, cu 10 puncte.

„Băieții au încercat, au vrut, au jucat, dar atât au putut azi. Singurul lucru ce li se poate reproșa sunt ratările mari din primele 45 de minute. Poate dacă am fi făcut 2-0 sau 2-1, altfel ar fi decurs lucrurile. Așa, însă, pe durata celor 90 de minute, a ieșit la suprafață superioritatea UTA-ei. Până la urmă, diferența s-a făcut la valoarea individuală a jucătorilor și chiar la omogenitatea lor mai mare ca echipă. Până la urmă, primele 7-8 echipe clasate sunt la o altă categorie decât restul, deși în fotbal sunt mereu posibile surprize”, a apreciat, pentru Sport Arad, Cornel Nica.

Antrenorului Baloteștiului a comentat și prestația lui Adrian Petre, omul meciului cu cele patru goluri ale sale care au făcut-o pe UTA câștigătoare. „UTA a vândut deja scump un jucător la Steaua, îl mai are și pe acest acest atacant care valorează și el mult și care face diferența la numai 18 ani. Mi se pare un fotbalist foarte matur pentru vârsta sa, de o valoare ridicată, care, cu siguranță, poate juca fără probleme mult mai sus”, a spus Nica.

Roșu: „E important că am revenit”

De partea cealaltă, Laurențiu Roșu a recunoscut startul slab de meci la Balotești și faptul că jucătorii săi au evoluat cum și-ar fi dorit abia după pauză. „Am început meciul foarte prost, primind gol repede. Am și suferit pentru că ei, pe lângă gol, și-au mai creat câteva ocazii, nu sunt mulțumit de prima repriză. E important că am revenit, că am înscris, am ajuns cu egalitate la pauză, iar în repriza a doua am jucat așa cum mi-aș dori, adică să fim ofensivi și să avem grijă de faza de apărare, în toate detaliile. Nu-mi place să primim gol, dar pe acest teren… Am luat 3 puncte importante, sunt mulțumit, în general. Ne ajută că stăm etapa viitoare, ați văzut pe ce terenuri am jucat cu Clinceni, Călărași, Timișoara, la Ștefănești sau aici. Ne ajută că putem să ne odihnim și să pregătim în liniște meciul de duminica viitoare, cu Târgoviște”, a spus, citat de uta-arad.ro, Laurențiu Roșu.

VEZI o GALERIE FOTO a meciului de la Balotești

Foto și video: UTA Media Design

Marius ANGHEL 20 Nov. 2016, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă