Victorie meritată a Sloboziei! Bacăul e în colaps

Marius ANGHEL 06 Nov. 2013, 19:15 Campionat

Bacăul pierde din nou acasă, iar Viorel Tănase își face bagajele, dat fiind faptul că nu a îndeplinit baremul stabilit de conducere pentru ultimele 3 meciuri. Aceștia au avut o evoluție ștearsă, majoritatea ocaziilor venind după executarea unor faze fixe.

Oaspeții au început foarte bine partida, marcând singurul gol al meciului în minutul 6 prin Ibrian care a fructificat centrarea foarte bună a lui Florea, marcând cu capul la colțul scurt din 4 metri.  După acest gol, ocaziile s-au împărțit, oaspeții având cele mai periculoase faze. Echipa antrenată de Viorel Tănase a încercat să egaleze mai întâi prin Lozneanu care a reluat cu capul centrarea din corner a lui Hurdubei, apoi Bogdan Rusu a șutat puternic de la 8 metri din pasa lui Șchiopu, însă portarul Dobre a respins în corner. Lovitura de colț a fost executată precis de Hurdubei, Lozneanu trimițând balonul de această dată peste poartă. Patru minute mai târziu, Macare a șutat foarte periculos de la 28 de metri, dar mingea expediată de el a trecut peste poartă. În minutul următor, același Macare a nimerit bara porții aparată de Petrariu printr-un șut-centrare. Ungureanu încearcă să aducă o replică atacurilor oaspeților, insă acesta a șutat din poziție bună de la 17 metri peste poartă.

Repriza a doua a fost ceva mai liniștită, prima ocazie periculoasă aparținându-le oaspeților: Nanu a fost găsit excelent de Ibrian cu o pasă la firul ierbii, însă acesta a șutat peste poartă din 7 metri, poarta fiind goală. În minutul 69, Burcă l-a faultat din postură de ultim apărător pe Nanu, arbitrul neacordând nimic. Lozneanu a primit cel de-al doilea cartonaș galben în minutul 80 și și-a lasat echipa în 10 oameni pentru finalul partidei. Gazdele au obținut un corner în minutul 90, Hurdubei l-a executat, Burcă a reluat din careul mic, Dobre a respins până la Mihălăchioae care a șutat peste poartă din apropiere.

CSM Unirea Slobozia își continuă parcursul bun de până acum, băcăuanii fiind la 6 puncte de play-off, care este obiectivul impus de conducere pentru finalul campionatului.

SC BACĂ‚U – UNIREA SLOBOZIA 0-1 (0-1)
Ibrian ”6

Petrariu – Mihălăchioaie, Lozneanu, Burcă, Sascău – Adăscăliței – Șchiopu, Întuneric (cpt.) (B. Rusu ”17), Cl. Tudor (Măjer ”56), Hurdubei – B. Ungureanu (Predoiu ”70)
Antrenor: Viorel Tănase
Eliminat: Lozneanu ”80 (două galbene)

L. Dobre (cpt.) – St. Stan, G. Lazăr, Fl. Tudorache, C. Toma – Macare, Ivașcă – Ibrian, L. Mihai (R. Soare ”90), M. Florea (C. Roșu ”86) – E. Nanu (M. Jianu ”84)
Antrenor: Adrian Mihalcea

Stadion: Aerostar (Bacău); Spectatori: 150; Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); Asistenți: Gabriel Sabin Stroe (Pitești) și Joszef Peter (Sfântu Gheorghe)

Articol scris de Horia ALEXOAE
Foto: Dan DUȚĂ‚

Marius ANGHEL 06 Nov. 2013, 19:15 Campionat
Pe aceeași temă