Viciu bate la porțile naționalei

06 Sep. 2009, 14:47 Campionat
Viciu bate la** porțile naționalei

Sportul Studențesc s-a prezentat în primele meciuri oficiale ale sezonului cu un nou portar, totodată juniorul din teren al echipei. La 18 ani, Adrian Viciu arată o mare stăpânire de sine, intervențiile sale dând încredere apărării alb-negrilor. Chiar dacă a primit șapte goluri în cinci meciuri, cu greu i se poate imputa vreunul. Despre ultimul meci disputat sâmbătă, în care a avut noi intervenții de excepție, Viciu spune că în repriza secundă echipa sa s-a lăsat prea mult dominată:

"În prima repriză meciul a fost echilibrat. În cea de-a doua am avut o diferență mare de scor și mai mult ne-am apărat. Ne-am lăsat cam mult dominați, dar în final a fost bine", a declarat tânărul goalkeeper la finalul partidei cu FC Snagov.

Întrebat ce obiectiv personal și-a fixat, Viciu nu a ezitat să își dezvăluie visul de a îmbrăca tricoul naționalei României:

"Trebuie să o țin tot așa, să muncesc în continuare și vom vedea mai încolo. Numai prin muncă pot să ajung unde îmi doresc. Orice jucător își propune să ajungă la lot. E un vis, fie naționala de tineret, fie naționala mare, pentru care trebuie să muncesc, să fiu serios și dacă voi avea evoluții bune, să dea Domnul!", a spus portarul "Găștii Nebune".

 

Viciu a avut o contribuție importantă la calificarea Sportului Studențesc în faza a V-a din Cupa României. Acesta a apărat în partida cu Victoria Brănești trei penalty-uri, primul în prelungiri și, apoi, două lovituri de departajare. Miercuri, alb-negrii vor juca pe teren propriu, în Cupă, cu Dinamo II, de la ora 16.30.

 

articol scris de Florin ALBOIU

06 Sep. 2009, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă