Verdict dur pentru Ovidiu Popescu după accidentarea de la Satu Mare. Alexa era mai îngrijorat de starea mijlocașul, cât de rezultat

ACS Poli nu a reușit să se impună pe teren în 2015 nici la Satu Mare (scor 0-0), dar cea mai mare supărare a timișorenilor e reprezentată de accidentarea lui Ovidiu Popescu. Tânărul mijlocaș al bănățenilor a ajuns la spital după ce a căzut pe brațul drept în urma unui duel. Verdictul medicilor e destul de dur, Dan Alexa nu va mai putea miza pe jucător în sezonul regulat.

În minutul 61 al întâlnirii cu Olimpia Popescu a sărit împreună cu Villand și, dezechilibrat, a picat pe brațul drept. Partida a fost întreruptă și mijlocașul de 21 de ani a părăsit până la urmă stadionul cu ambulanța. În locul său a intrat Adrian Poparadu. Inițial, se credea că a suferit o fractură la mână, dar verdictul final e de asemenea destul de dur. Ovidiu are o luxație la cot, drept urmare va sta departe de gazon cel puțin două săptămâni, cât durează refacerea. I s-a recomandat de asemenea să stea cu brațul imobilizat timp de 21 de zile. Prin urmare el va rata următoarele partide de campionat.

„Nu sunt dezamăgit de rezultat, sunt supărat din cauza accidentării lui Popescu. Am înțeles că este foarte gravă, a fost un accident nefericit”, a declarat Dan Alexa după joc.

Tehnicianul a lăudat totuși agresivitatea pozitivă a gazdelor. Altfel, unul dintre motivele pentru care Popescu și-a câștigat un loc de titular a fost spiritul său de sacrificu. În tur, la Pâncota, închizătorul s-a ales cu un hematom la ochiul drept.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă