Velcea: „Puține echipe din Liga I ne rezistau!”

Florin ALBOIU 05 Nov. 2011, 14:56 Campionat
Velcea:**

Antrenorul timișorenilor s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor săi și speră ca aceștia să mențină forma bună pe tot parcursul sezonului.

„A fost un meci care ne-a asigurat continuitatea, ne-a adus un rezultat bun. Scorul trebuia să fie mult mai mare, echipa a practicat un joc de calitate, cu multe ocazii. Rămân la aceeași părere că acest compartiment ofensiv este mai pretențios, mai avem de muncă ca să jucăm la fiecare meci așa. Jucătorii au dat dovadă că pot, au realizat un joc pe fond de putere mentală și siguranță. Dacă jucam în prima ligă puține echipe ne puteau opri cu acest joc. Au respect față de fotbal și suporteri. Vrem chiar să mai adăugăm câte ceva, să construim o echipă bună. Promovăm tineri din pepinieră, trebuie răbdare, sunt mulțumit de tineri. Vor mai fi și alții”, a declarat Velcea. Acesta a mizat în jocul cu FC Argeș pe trei jucători sub 21 de ani.

Tehnicianul lui Poli a comentat și declarație antrenorului oaspete, Viorel Dumitrescu, care a spus că bănățenii au fost protejați de arbitrii. „Este opinia dânsului, Poli a arătat un plus sau două, a arătat un joc la fel de bun ca cel cu Steaua. Este un avantaj liniștitor, echipa nu va reduce motoarele, încerc să le implemetez un spirit, mi-ar place să fim cât mai siguri cu cât ne distanțăm”, a conchis Vali Velcea.

„Poli este în creștere ca joc, ca atitudine în perspectivă, mulțumitoare. Le spun că nu este de ajuns pentru a promova. Suporterii au venit în număr consistent la stadion și au plecat mulțumiți de la stadion”, Valentin Velcea, antrenor Poli Timișoara

articol scris de Cornel BIHOLARI

Florin ALBOIU 05 Nov. 2011, 14:56 Campionat
Pe aceeași temă