Vâlcea, 0-3 la Silvania!

29 Aug. 2009, 17:59 Campionat

 

Sosirea liderului la Șimleu Silvaniei, dar și rezultatele încurajatoare din acest start de sezon, au umplut până la refuz micuța arenă de sub Măgură. Tribunele au fost în aer după nici 10 minute de joc, atunci când Dănilă a fost faultat în careu, iar arbitrul Cristi Balaj a acordat lovitură de pedeapsă și l-a eliminat pe Dinu.

 

Dănilă a marcat astfel primul gol al Silvaniei pe teren propriu, în Liga a II-a.

 

Chiar și cu un om în minus, elevii lui Artimon au fost la cârma partidei, însă fără a crea pericol la poarta șimleuană. Golul a apărut, însă, la poarta cealaltă, după ce Balaj a mai pus o dată mingea pe punctul cu var, pentru un fault asupra lui Petcuț.

 

Marcator, același Dănilă, care vrea să redevină golgeterul de anul trecut, din Liga a III-a. Imediat, Roman putea reduce din handicap, dar lobul său nu l-a putut păcăli pe portarul Gabor.

 

Reușita șimleuanilor a turnat parcă plumb în picioarele vâlcenilor, care nu au mai reușit să construiască nimic până la final. Mai proaspeți fizic, elevii lui Dacian Nastai au atacat în valuri spre final, reușind chiar să-și majoreze diferența, cu zece minute înainte de ultimul fluier, după golul superb al „căpitanului” Petcuț, care își anunțase prezența pe tabela de marcaj prin trei șuturi puternice, care nu și-au atins ținta (min. 61, 72 și 80).

 

Și fundașul Raul Crișan își putea trece numele pe lista marcatorilor, dar șutul său slab, de la numai câțiva metri, a fost reținut de portarul vâlcenilor (79).

 

FC Silvania rămâne astfel neînvinsă după trei etape, iar Vâlcea a cunoscut pentru prima dată în acest sezon gustul înfrângerii.

 

Articol scris de Ciprian PETRAN
Foto: sportulsalajean.ro

 

29 Aug. 2009, 17:59 Campionat
Pe aceeași temă