Vă întoarceți la Rapid? Mircea Lucescu a răspuns la întrebarea așteptată de toți suporterii giuleșteni: „Chiar nu mă cunoașteți?”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2019, 11:19 Campionat
Vă întoarceți la Rapid?** Mircea Lucescu a răspuns la întrebarea așteptată de toți suporterii giuleșteni:

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și părintele noului Rapid, așa cum a fost numit de Daniel Pancu, a acordat un interviu pentru ProSport în care a vorbit despre varianta „Mircea Lucescu în Giulești”, dar și despre actualul tehnician al echipei. Cel mai titrat antrenor român spune că nu va reveni pe banca unei echipe din fotbalul românesc.

„Nu se pune problema. Niciodată nu voi veni să-i iau locul unui antrenor tânăr, cu atât mai mult cu cât este vorba de Daniel Pancu, care este ca și copilul meu. Este un rapidist pur-sânge. Țin foarte mult la el. Cum să-i fac eu așa ceva? Nu mă cunoașteți? Nu, chiar nu mă cunoașteți? Eu toată viața am avut un țel din promovarea tinerilor. Îi țin pumnii lui Daniel Pancu și îi doresc să promoveze cu Rapidul. Sunt convins că va reuși acest lucru. În acest moment vreau să pun punct tuturor speculațiilor: nu merg la Rapid nici azi, nici mâine, nici peste 10 ani”, a spus Mircea Lucescu, conform Fanatik.

„Il Luce” a anunțat și faptul că nu va mai antrena în România: „Nu pot să spui niciodată niciodată, dar e practic imposibil să mai antrenez în România. Am ajuns la un nivel și nu văd cum aș putea găsi o echipă în campionatul nostru unde să vin și să încep un proiect. Rapidul și Dinamo vor rămâne mereu în sufletul meu, dar am alte planuri, iar campionatul din România nu e printre ele (n.r. – râde). Nu vreau să mă considerați arogant, nu vreau să se speculeze în niciun fel declarațiile mele, dar, sincer acum, mă mai vedeți pe mine, la vârsta mea, să ajung să fiu înjurat sau chiar scuipat pe stadioanele din România? Sincer, nu cred că mi se mai potrivește asta, cu tot respectul pentru fotbalul românesc, din care și eu îmi trag seva. Pasiunea e mare, în mod sigur aș deveni o țintă și pur si simplu nu văd rostul. O să am întotdeauna sentimente speciale pentru Dinamo și Rapid, dar atât. Vă rog, lăsati-mă să-mi văd liniștit de viața mea de acum”.

Marius ANGHEL 19 Sep. 2019, 11:19 Campionat
Pe aceeași temă