„Va fi nevoie de multă muncă, atitudine, dar și șansă cu FC Timișoara”

29 Mar. 2012, 06:56 Campionat
„Va fi nevoie de multă muncă, atitudine,** dar și șansă cu FC Timișoara

FC Olt Slatina se află în fața unei alte partide extrem de dificile. După duelul cu gruparea prezidată de Jean Pădureanu, alb-vișiniii primesc vizita vicecampioanei țării în sezonul trecut, FC Timișoara.

Startul returului le-a adus adversari puternici. După eșecurile suferite cu Alro și Gloria Bistrița, alb-vișiniii au parte de o nouă partidă în care misiunea obținerii punctelor puse în joc va fi dificilă. FC Timișoara este gruparea pe care fotbaliștii pregătiți de Dan Oprescu o întâlnesc, sâmbătă, în fața propriilor suporteri. FC Olt pornește cu șansa a doua, însă mijlocașul sosit în această iarnă, Norbert Polgar, crede că prin efort, atitudine, concentrare, dar mai ales șansă se poate obține un rezultat pozitiv.

„Trebuie să strângem rândurile, să încercăm să scoatem cât mai mult de la acest meci. Va fi nevoie de multă muncă, atitudine, dar și șansă. Trebuie să fim atenți la finalizare și să băgăm mingea în poartă când o avem”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar.

„Noi sperăm la toate punctele, ca la fiecare meci”

Jucătorul de bandă al grupării FC Olt Slatina, Norbert Polgar, spune că duelul va fi tratat la victorie. Mijlocașul este de părere că dacă sarcinile trasate de antrenor vor fi respectate, sunt șanse în obținerea unui rezultat bun.

„Trebuie să ne facem treaba, iar dacă vom respecta tot ce antrenorul ne cere, vor veni rezultatele. Foarte important este să eliminăm aceste greșeli personale, care ne-au costat în meciul cu Bistrița. Noi sperăm la toate punctele, acum rămâne de văzut, meciul se joacă pe teren, pleacă de la 0-0, suntem încrezători, dar este clar, întâlnim o echipă cu un lot de Divizia A”, a mai spus Polgar.

În tur, pe stadionul Dan Păltinișanu, alb-vișiniii au pierdut la limită confruntarea cu FC Timișoara, scor 0-1. FC Olt Slatina a evoluat mai bine de 30 de minute în inferioritate numerică, Adi Lengyel fiind eliminat.

sursa: Gazeta Nouă

29 Mar. 2012, 06:56 Campionat
Pe aceeași temă