Utiștilor li s-a blocat salariul pe septembrie până ating cota 25 de puncte, dar primesc pachet de prime pentru următoarele trei meciuri

Marius ANGHEL 20 Oct. 2017, 16:06 Campionat
Utiștilor li s-a blocat salariul pe septembrie până ating cota 25 de puncte,** dar primesc pachet de prime pentru următoarele trei meciuri

Pe de-o parte, conducerea clubului UTA îi anunță pe jucători că le dă un pachet de prime, pe de altă parte „îngheață” salariul pe luna septmebrie.

Antrenorul Cristian Todea a anunțat acest lucru în conferința de presă ce precede partida cu Știința Miroslava, fără ca fotbaliștii să fie informați oficial de acest lucru, scrie Sport Arad.

„S-au luat ceva măsuri ce nu au fost comunicate în totalitate încă jucătorilor. Depinde, însă, doar de noi ca acestea să nu mai existe, mai ales că avem parte de meciuri accesibile, cel puțin pe hârtie. În primul rând, e vorba despre salariul pe luna septembrie, care se va plăti când echipa va avea 25 de puncte în clasament. În plus, deplasările se vor face doar cu autocarul și nu cu avionul, iar înainte de meciurile de pe teren propriu nu se va mai intra în cantonament. Oricum, majoritatea băieților stau împreună la hotel…”, a precizat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Pe de altă parte, Todea a recunoscut faptul că există acel sistem de premiere special pentru următoarele trei partide, cele cu Miroslava și Foresta, în campionat și Afumați, în Cupă. „Într-adevăr, s-a hotărât să se facă o schimbare la sistemul de premiere. Acesta se referă doar la următoarele trei partide, în rest, rămân primele de joc normale stabilite de conducere la începutul campionatului”, a adăugat „Dulăul”.

Daniel Florea și colegii săi pot lua maxim 2.500 de lei de căciulă dacă bat tot până sâmbătă, 28 octombrie, 2.000 de lei dacă iau 4 puncte și trec mai departe în Cupă valorează și 1.500 de lei pentru 6 puncte și eșec la Afumați. În ceea ce privește salariile, un simplu calcul spune că utiștii trebuie să câștige aproape tot până la 25 noiembrie pentru a evita – probabil – și blocarea salariului pe luna octombrie.

După 12 etape desfășurate deja în acest sezon, UTA are doar 11 puncte și se află pe loc retrogradabil, 16. Sâmbătă, de la ora 11:00, întâlnește la Șiria pe Știința Miroslava, echipă cu care se află la egalitate de puncte.

UTA nu a mai câștigat un meci în campionat de nouă etape.

CITEȘTE și: Dezechilibrul lotului pe posturi, principala problemă a lui Todea: „Prea puțini mijlocași centrali și atacanți”

Sursa: Sport Arad
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 20 Oct. 2017, 16:06 Campionat
Pe aceeași temă