Urican le răspunde celor care comentează pe tema penaltiurilor primite de Academica: „Nu ne putem cere scuze pentru că jucăm ofensiv”

Mihai Andries 17 Oct. 2014, 13:52 Campionat
Urican le răspunde celor care comentează pe tema penaltiurilor primite de Academica:**

Ciprian Urican, directorul tehnic al echipei Academica Argeș, spune că nu e normal să se vorbească după un meci mai mult de arbitraj decât de jocul prestat de fotbaliști. Oficialul piteștenilor consideră că se discută prea mult pe marginea unor lovituri de la 11 metri primite de echipa sa în ultima perioadă. Reacția acestuia vine după ce, miercuri, Academica a învins cu 3-1 pe Unirea Slobozia, însă oaspeții au contestat penaltyul prin care liderul s-a distanțat când scorul era deja 2-1

„Să ne cerem scuze adversarilor că avem un joc ofensiv și că intrăm de mai multe ori în careu. Să dăm gol numai din afara careului, nu știu ce vor ei. Toate loviturile de la 11 metri au fost foarte clare, venite în urma acțiunilor construite de echipă, după care au fost acele intervenții neregulamentare în careu ce trebuiau sactionate, pentru că asta e fotbalul. E firesc să obții penalty-uri pe fondul unui joc ofensiv, așa cum îl avem noi. Ă‚sta e stilul nostru de joc, încercăm să intrăm cu mingea în careu, nu ne cerem scuze pentru că ăsta e jocul nostru” a comentat Urican.

„Ar fi mai bine pentru fotbal ca toate echipele să-și vadă de pregătirea lor, de îmbogățirea bagajului tehnico-tactic, decât să rămână ancorați în >” a mai spus directorul tehnic al piteștenilor.

6 penaltiuri a primit în acest sezon Academica, dintre care patru în ultimele două meciuri

Articol scris de Răzvan MARINESCU
Foto: Petronel TUDOR

Mihai Andries 17 Oct. 2014, 13:52 Campionat
Pe aceeași temă