Unirea Alba Iulia nu abandonează competiția!

29 Jul. 2012, 12:21 Campionat
Unirea Alba Iulia** nu abandonează competiția!

Vicepreședintele consiliului de administrație al clubului Unirii Alba Iulia a anunțat că echipa sa a reușit să se salveze de la desființare și va fi capabilă să se alinieze la startul noului sezon de liga a doua, deși în urmă cu o săptămână oficialii grupării erau pesimiști în această privință.

„Începem pregătirile! E îmbucurător că o facem, dar pe de altă parte dacă o facem cu doar 3 săptămâni înainte de începerea campioantului, vă dați seama cum va fi. Nu se mai pune problema de cantonament, vom face pregătirea la stadion, avem condiții bune, o să încercăm să ținem băieții în priză, să facem niște meciuri amicale. Oricum jucătorii au fost într-o continuă pregătire”, a declarat Oliviu Feneșan, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „€œFotbal la matineu”, cu Horațiu Sima.

O parte din banii cu care echipa se va putea repune pe picioare vor fi obținuți dintr-un transfer pe care ardelenii vor să-l perfecteze cu cei de la FC Vaslui, dar și reducerea cheltuielilor este una dintre soluțiile care se impun.

„€œNe-am înțeles cu FC Vaslui pentru juniorul Stan și cu banii pe care ni-i va da Porumboiu începem. Mizăm pe elementul tânăr. Avem pepinieră proprie, nu avem nevoie de transferuri. Singura certitudine este Șerban care pleacă pentru că avea și un salariu foarte mare”, a spus oficialul Unirii Alba Iulia.

Restanțele financiare plătite în aur

„€œAvem aceeași formulă de conducere. Încercăm să nu ne facem de râs, pentru că nicio echipă nu stă pe roze, dar cu chibzuință și un pic de efort, eu sper să o scoatem la capăt. E culmea ironiei că au probleme echipele cu tradiție. Avem restanțe două salarii pe care în zece zile le rezolvăm. Nu avem datorii. Avem și bani de încasat, să vedem cum îi vom obține ori prin ordin judecătoresc sau prin bună înțelegere. Eu sper că Roșia Montană (Roșia Montană Gold Corporation a€“ RMGC) să fie noul nostru investitor în cel mai scurt timp. Când ai un asemenea zăcământ sub tine, e culmea să nu îl poți exploata din cauza unor ambiții. Acolo s-au investit 50 de milioane de euro, au făcut un cartier în Alba Iulia și pentru niște interese obscure și pentru că au mai rămas 60 de bătrâni acolo, tot proiectul este blocat. Dacă Roșia Montană (RMGC) nu investește, noi sucombăm”, a mai adăugat Oliviu Feneșan.

Sursa: Sport Total FM

29 Jul. 2012, 12:21 Campionat
Pe aceeași temă