Tulcea spre Liga I

29 Mar. 2009, 11:43 Campionat

Deși se părea că se îndreaăpată spre o remiză albă, meciul derby al Serie I a fost decis în ultimele minute prin reușitele lui Paul Anton, în minutul 83, și Nicu Crețu, care în minutul 93, după o fază ca în curtea școlii, în urma unui un-doi cu Borza, a pătrus pe partea stîngă și, rămas singur cu Cristi Popescu, l-a driblat pe acesta pe partea stângă și a ridiculizat un fundaș advers trimițând balonul de pe linia porții în poarta goală. Partida a avut un ritm alert, peste media jocurilor din Liga a II-a. Prima repriză a fost dominată de oaspeți, în timp ce în repriza secundă Progresul a avut posesia. Finalul însă a avut “un deznodământ neașteptat”, după cum declara la final Gigi Mulțescu.

 

“Am venit cu inima deschisă să resuscitez această formație, dar problemele și-au spus cuvântul. Lipsa pregătirii, absenții și programul, complet defavorabil nouă, ne-au adus în această situație. Sper ca cei din conducere să găsească sponsori sau să materializeze discuțiile actuale. Fără bani este greu”, ne-a declarat în exclusivitate Gigi Mulțescu.

 

“Victorie meritată. Am profitat din plin de situația prin care trece Progresul, sunt foarte mulțumit de jocul prestat în prima repriză. Noi ne pregătim pentru victorie în orice meci. Ne gândim la promovare, dar problemele organizatorice sunt responsabilitatea conducerii”, a declarat pentru www.liga2.ro  antrenorul oaspeților, Constantin Gache.
 

 

Articol de Bogdan Dragomirescu
 

29 Mar. 2009, 11:43 Campionat
Pe aceeași temă