Tufiși îi dă replica antrenorului Tudor: „Am jucat într-un picior când marii portari aduși la Vâlcea se dădeau loviți”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 21:36 Campionat
Tufiși îi dă replica antrenorului Tudor:**

Acuzat public de antrenorul Laurențiu Tudor că a greșit la golul al doilea al arădenilor, portarul CSM-ului, Robert Tufiși (37 de ani) a ținut să lămurească unele aspecte.

„Nu știu ce a fost în capul lui Robert când a ieșit din poartă, a fost o ieșire hazardată, la 0-1 încă eram în cărți” declarase „Doctorul” Tudor la conferința de presă după jocul UTA – CSM 3-0, afirmație care l-a deranjat pe veteranul dintre buturile alb-albaștrilor.

Rămas titular între buturile echipei vâlcene după ce portarul adus de patronul Rufă, Toma, a dezamăgit în jocul cu FCM Târgu Mureș, Tufiși a subliniat că a rămas cu sufletul alături de clubul din Zăvoi. „Ca să îi răspund domnului antrenor Tudor, în capul meu a fost același lucru ca atunci când am jucat peste 80 de meciuri pentru CSM în patru ani, deși eu am fost angajat ca antrenor cu portarii, dar nu am refuzat niciodată echipa. În capul meu a fost tot ce a fost când am apărat cu infiltrații, când am jucat într-un picior pentru că marii portari aduși la Vâlcea plecau acasă sau se dădeau răniți. În capul meu a fost tot ce a fost când tot vestiarul are salariul luat și eu nu, că eu am rămas la CSM când alții și-au pus palma în fund și au plecat. A fost același lucru ca atunci când am muncit ca un rob cu Brănescu și alții care își arogă merite la formarea lui făceau antrenament în bocanci, dar și multe altele pe care nu le pot spune iubitorilor CSM-ului pentru că am doi copii de crescut.” a replicat Tufiși.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 21:36 Campionat
Pe aceeași temă