Trică, din nou în gura lui Marțian: „Pe Medina nu-l folosește unde trebuie”

Mihai Andries 03 Nov. 2013, 13:26 Campionat
Trică, din nou în gura lui Marțian:** „Pe Medina nu-l folosește unde trebuie

Înainte de partida cu Universitatea Craiova, șeful arădenilor își avertiza antrenorul prin intermediul presei că postul său este în pericol dacă UTA nu leagă mai multe rezultate pozitive. Remiza cu oltenii, în condițiile în care aceștia au jucat în zece oameni 50 de minute, nu l-a mulțumit pe Adrian Marțian, care are și o listă de vinovați. Pe ea se află și Eugen Trică și asta pentru că ar fi greșit din nou la alcătuirea echipei.

„Am vorbit cu impresarul lui Junior Medina, care mi-a spus că el e obișnuit să joace în spatele vârfurilor, să dea pase decisive, să tragă la poartă și nu atât de în spate, ca mijlocaș defensiv. Iar când a fost schimbat columbianul a intrat Stan, care, săracul de el, nu prea știa ce caută pe teren. Și a mai fost și băiatul acela pe stânga (n.a. Oltean), în locul lui Neagu. L-am și întrebat la pauză dacă îi este foame. Doream să știu de ce juca atât de slab”, a afirmat Marțian.

Patronul arădenilor a ținut să reamintească și faptul că Trică a fost cel care a garantat pentru atitudinea elevilor săi în disputa cu „Știința” chiar și după încasarea salariilor. „Domnul antrenor mi-a spus că totul e ca și făcut și vom câștiga cu Craiova. S-a văzut ce breji am fost chiar și cu un om mai mult pe teren. Până la urmă, a recunoscut și el că trebuia să mă asculte și să dăm banii imediat după meci sau cel târziu luni”, a mai spune Marțian, care, din informațiile noastre, are o problemă legată de bani chiar cu Eugen Trică. S-ar fi creat chiar o falie între cei doi pe acest subiect, șeful arădenilor considerându-se înșelat de fostul internațional. În schimb, acesta din urmă evită să comenteze orice ce este legat de șeful său, inclusiv vizita dejeanului în vestiarul echipei în pauza disputei cu Universitatea.

Nu ar fi exclus ca în cazul unor rezultate nesatisfăcătoare cu FC Olt și Metalul Reșița, Adrian Marțian să forțeze înlocuirea lui Trică, deși acesta ar fi protejat de o clauză de 100 de mii de euro. „Nu știu ce voi face, cum voi acționa, însă sunt foarte dezamăgit de cum au decurs lucurile aseară”, a concluzionat patronul „textiliștilor”.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 03 Nov. 2013, 13:26 Campionat
Pe aceeași temă