„Trebuia să fim puțin mai insistenți în atac”

08 Apr. 2012, 19:33 Campionat

Fotbalist cu experiență la nivelul eșaloanelor superioare, Silviu Bălace consideră că mai multă concentrare în fața porții le putea aduce cele trei puncte în meciul cu FC Olt.

Fostul jucător al celor de la Poli Timișoara și FC Vaslui a ajuns în iarnă la Gaz Metan Severin, alături de care speră să revină în Liga I. La finalul întâlnirii, fundașul stânga originar din municipiul Caracal, a declarat că semieșecul trebuie depășit, în etapa următoare severinenii primind vizita celor de la FC Timișoara.

„După părerea mea am avut meciul la îndemână, trebuia să fim puțin mai insistenți în atac, să ne fi dorit puțin mai mult victoria, ei probabil au jucat la 0-0, au vrut să nu piardă acest meci, le-a ieșit. Era o șansă de a ne consolida locul, dar mergem înainte, nu avem ce să facem. Ne-a lipsit lucididatea la finalizare, am pasat destul de bine față de ultimele meciuri, dar acolo la 20 de metri de poartă am suferit. Ei au avut dorință, au vrut să scoată egal, ne-au prins de două, trei ori pe contraatac, dârzenie multă, atât. Ne dorim să câștigăm cu Timișoara, așa cum am făcut-o și etapa trecută cu Slatina, va fi un meci greu, dar ne dorim foarte mult să obținem victoria”, a declarat Silviu Bălace, la finalul meciului cu FC Olt.

Sursa: Gazeta Nouă

08 Apr. 2012, 19:33 Campionat
Pe aceeași temă