„Trebuia să câștigăm, din toate punctele de vedere!” Bondrea „trage” în central

07 Apr. 2012, 17:40 Campionat

FC Olt a încurcat calculele celor de la Gaz Metan Severin, care își puteau consolida locul al treilea, ce ar putea asigura promovarea, printr-o victorie. Antrenorul grupării vizitatoare, Marian Bondrea, s-a arătat nemulțumit de remiza înregistrată, considerând că echipa sa merita mai mult decât un punct

„Suntem dezamagiți de rezultat, este un scor care nu a arătat ceea ce s-a întâmplat pe teren, cred că trebuia să câștigăm, din toate punctele de vedere, ca dominare, ocazii, dar acesta este fotbalul. Trebuie să-i felicit pe cei de la FC Olt pentru devotamentul lor, pentru dorința lor teribilă de a rezolva fiecare minge. Noi încercăm să facem o echipă competitivă, să aducă lumea la stadion, iar în măsura posibilităților să ne clasăm în primele locuri. Există o presiune artificial creată, echipele își propun obiective îndrăznețe, care inhibă jucătorii, mai ales pe cei tineri, ați observat că și astăzi, în situațiile delicate, acțiuni în preajma careului advers, soluțiile nu au apărut, din teama de a nu greși”, a declarat antrenorul celor de la Gaz Metan Severin, Marian Bondrea.

„Arbitrul a greșit flagrant”

Supărat din cauza remizei înregistrate, tehnicianul grupării mehedințene s-a arătat nemulțumit și de arbitraj, încercând astfel să scuze oarecum semieșecul jucătorilor săi.

„Vreau să spun câteva vorbe și de arbitraj, în deplasare avem numai arbitrii debutanți, iar acasă de prima ligă. Arbitrul a greșit flagrant, la începutul jocului trebuia să-l elimine pe Irimescu, a fost un atac violent cu cotul, a fost unsprezce metri clar, faulturi foarte multe, își alegea jucătorii cărora să le dea cartonașe, cel care nu avea primea. Asemenea manieră nu este în favoarea fotbalului, echipele trebuie să joace, sunt adeptul fotbalului dur, dar nu brutal”, a mai declarat antrenorul celor de la Gaz Metan Severin, Marina Bondrea.

Sursa: Gazeta Nouă

07 Apr. 2012, 17:40 Campionat
Pe aceeași temă