„Terenul și adversarul ne-au pus mari probleme, dar am făcut exact ce trebuia după minutul 30”. Băimărenii, din nou la egalitate cu liderul după succesul cu UTA

Marius ANGHEL 07 Mar. 2016, 16:08 Campionat

FCM Baia Mare i-a luat patru puncte „Bătrânei Doamne” în stagiunea regulată, dar – probabil – arădenii vor avea șansa revanșei în play-off. În partida de duminică, moroșenii au scăpat basma curată după ce Strătilă a bătut un penalty exact în brațele lui Ormenișan, pentru ca apoi să găsească calea spre reușitele de trei puncte.

La final, Dorin Toma a recunoscut că echipa sa a avut puțin noroc în debut, dar are și meritul de a fi găsit cheia pentru lacătul defensivei arădene. „Sigur, un gol al UTA-ei după 3-4 minute ne-ar fi complicat viața. Probabil, era alt meci, dar, chiar și așa nu ne-a fost deloc simplu să obținem această victorie. Terenul și adversarul ne-a pus mari probleme. Arădenii chiar s-au apărat bine, dar au și atacat periculos. Mă bucur că băieții au avut răbdarea și știința de a găsi acele spații în apărarea adversă pentru trei puncte foarte importante pentru obiectivul nostru”, a spus tehnicianul băimărenilor la finalul disputei cu „alb-roșii.

Întrebat dacă este mulțumit de prestația elevilor săi, fostul fundaș a adăugat: „Având în vedere că a fost un meci între două dintre cele mai bune echipe ale seriei, care – probabil – se vor bate la campionat, era important rezultatul. Dar, sunt mulțumit și de jocul făcut după minutul 30, am făcut exact ce trebuia. Până atunci am evoluat destul de prost, dar a contat și factorul psihologic al fazei de penalty din debut. Odată ce am depășit pragul și am marcat, cred că am controlat tactic partida”.

Cu acest succes important, FCM Baia Mare a egalat din nou la puncte liderul CSM Râmnicu Vâlcea, puncte pe care le are, mai nou, și Chindia Târgoviște, echipă care a câștigat la „masa verde” în ultima etapă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Mar. 2016, 16:08 Campionat
Pe aceeași temă