Terenul, principala problemă la meciul Ripensia – Argeș. „Va fi greu. Adversarul vine dornic de revanșă.” Alexandru Pelici, absent din nou de la conferință

Anda DELIU, Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 15:30 Campionat
Terenul, principala problemă la meciul Ripensia - Argeș.**

Ripensia va juca sâmbătă, de la ora 11:00, ultimul meci pe teren propriu din acest an, cu Campionii FC Argeș, echipă care nu a abandonat ideea de a mai trage la promovare. În tur, timișorenii au produs o surpriză la Pitești, câștigând cu 2-1 după o evoluție bună. Acum, în primul meci al returului, poate nu va fi tocmai cel mai estetic meci, deoarece terenul de pe arena Electrica e într-o stare proastă.

Pentru a doua oară consecutiv, la conferința de presă premergătoare următorului joc, Alexandru Pelici a lipsit, iar în locul său a vorbit „secundul” Iulian Muntean.

„Meciul de mâine pentru noi va fi un meci greu. Ne-am dorit foarte mult trei puncte etapa trecută cu Viitorul (n.r. – Viitorul Pandurii). Sperăm să aducem mâine cele trei puncte. Argeșul vine dornică de revanșă. Cred că atunci când i-am bătut le-am cam dat planurile peste cap. Și ei au un parcurs foarte bun, opt meciuri fără înfrângere. Există asemănări în parcursul echipelor noastre. Poziția din clasament diferă din cauza parcursului din primele etape. Adversarul este la cinci puncte în spatele Rapidului și la patru puncte în fața noastră. În Liga 2 s-au echilibrat valorile, oricine poate să bată pe oricine”, a precizat secundul Muntean, care va fi suspendat la acest joc și nu va sta pe bancă.

Pentru întâlnirea cu Argeșul, Monea este accidentat, iar Adi Popa și Tudorache nu sunt complet refăcuți. Muntean recunoaște că terenul va fi într-o stare proastă. „Nu știu dacă ei vor putea fi periculosi pe acest teren. În momentul de față, a și plouat. Nu știu dacă terenul va mai fi tăvălugit. Au început să apară porțiuni fără iarbă”, a explicat Iulian Muntean.

Claudiu Apro se așteaptă la un meci de luptă în acest context. „Este un meci foarte dificil. FC Argeș este o echipă care emite pretenții la promovare, cel puțin așa a fost la începutul campionatului. Este o echipă bună, experimentată, pentru că nici terenul nu va arăta bine și nici vremea nu va fi foarte bună”, a punctat Claudiu Apro.

Înaintea debutului returului Ligii 2, Campionii FC Argeș este pe locul 7, cu 27 de puncte. Ripensia, cu 23 de puncte, e pe locul 14. Jocul de pe arena Electrica are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

În meciul din tur, Ripensia s-a impus cu 2-1 la Pitești, prin golurile marcate de Nini Popescu (75), respectiv Marius Fotescu (45+1) și Adrian Zaluschi (81).

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă