„Taurii furioși” vs „urșii carpatini”

20 Apr. 2009, 12:56 Campionat
„Taurii furioși

Pentru iubitorii de fotbal din Moldova FCM Bacău-Ceahlăul Piatra Neamț reprezintă „Il Clasico”, meciul de referință al întregului sezon fotbalistic, indiferent de poziția ocupată în clasament sau de eșalonul în care se întalnesc cele două mari rivale. Mulți ani la rând  partida FCM Bacău-Ceahlăul ținea capul de afiș în prima ligă, din păcate, în prezent, cele două combatante se află în cel de-al doilea eșalon, iar fanii trăiesc din amintirea derbyurilor de odinioară când Ciocoiu, N. Răducan, Cursaru, Apostol, Codreanu et.co dădeau piept cu „răzeșii” Lefter, Marc, Axinia, Enache și Grozavu.

În acest sezon de primăvară cele două echipe parcurg o perioadă fasta: Ceahlăul este lider autoritar, iar FCM Bacău este neînvinsă în retur.

Conștienți de importanța partidei de la Bacău, conducerea tehnică a nemțenilor a „scurtat” sărbătorile de Paște reluând încă de luni antrenamentele, fiind deciși să scoată un rezultat pozitiv în orașul lui Bacovia.

 

Pentru partida de vineri seară, suporterii cei mai fideli ai Ceahlăului își anunță prezența în număr mare la Bacău pentru partida cu „taurii furioși”, liderii galeriei lansând un apel pentru toți cei interesați să încurajeze echipa în meciul cu rivalii de la FCM Bacău.

 

”Veniți alături de noi în cel mai important meci al nostru! Haideți cu toții să aratăm că Piatra Neamț este un oraș pregătit pentru Liga 1 și să încurajăm echipa și să o ducem la victorie. Deplasarea gratuită, autocare la dispoziția noastră, vă așteptăm în număr cât mai mare!!!”, sună chemarea Brigate Ultras către iubitorii de fotbal de sub Pietricica.

Deplasarea la Bacău va avea loc vineri, 24 aprilie, orele 17.00, iar plecarea din parcarea stadionului Municipal Ceahlaul.

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

20 Apr. 2009, 12:56 Campionat
Pe aceeași temă