Tameș: „Am câștigat oarecum cu emoții”

29 Aug. 2011, 13:20 Campionat
Tameș:** „Am câștigat oarecum cu emoții

Căpitanul celor de la FC Timișoara, Iulian Tameș, a declarat la finalul meciului cu Alro că victoria a fost obținută cu emoții.

Mijlocașul a adus cele trei puncte grupării de pe Bega, după ce a transformat cu siguranță penalty-ul dictat de „centralul” întâlnirii pe finalul partidei.

„Meci aparent dificil, dar cred că noi ni l-am făcut așa. După o posesie a noastră, am primit un gol neașteptat, dar știți cum este la Divizia B, mai dai cu heirupul… asta este. Știam că putem reveni, dacă Poli Timișoara nu speră, atunci cine din seria asta? Arbitrul ne-a dat și nouă, le-a dat și lor, cred că per total a fost echitabil arbitrajul, nu cred că a furat pe niciuna dintre echipe. Sigur, pot spera la promovare, Alro are o echipă destul de organizată, poate nu cu foarte multe individualități, cine știe, depinde foarte mult și de celelalte echipe. Am câștigat oarecum cu emoții, nu foarte lejer, probabil vor mai fi meciuri din acestea, este și căldura, totuși este greu. Obiectivul este promovarea, sperăm să-l realizăm”, a declarat Tameș.

sursa: Gazeta Nouă

29 Aug. 2011, 13:20 Campionat
Pe aceeași temă