Supic și Kovacevic în lotul pentru Brașov, Capătă, Voiculeț și Pellet acasă

Mihai Andries 30 Mar. 2013, 16:23 Campionat
Supic și Kovacevic în lotul pentru Brașov,** Capătă, Voiculeț și Pellet acasă

După antrenamentul de vineri, Adrian Falub și-a ales „soldații” pentru bătălia de la Brașov. Există mici dubii în dreptul a unul-doi fotbaliști, dar, în principiu, UTA se va baza pe următorii fotbaliști în „fieful” Coronei: Amadio, Matijas – Feussi, Supic, Ene, Matei, Gligor, Siminic, Neagu, Mărginean, Lazea, Adofo, Lasso, Monac, Kovacevic, Oara, Dosso, Silvășan.

Capătă și Voiculeț sunt accidentați și nu vor face deplasarea, iar tinerii Pellet și Chindriș sunt lăsați deocamdată pe dinafară. „Până la această oră, lui Kovacevic nu i-a venit cartea verde, dar sperăm ca până la ora plecării spre Brașov să îl rezolvăm și pe el. Dacă, totuși, nu vom reuși, Chindriș este cel care va urca în autocar alături de noi „, a recunoscut Falub.

Utiștii își pun mari speranțe în Zoran Supic și Nenad Kovacevic (foto), cei doi fotbaliști sârbi transferați în această săptămână. „Au un CV bogat, cu meciuri la echipe bune, chiar la națională, sperăm să facă diferența”, a ținut să precizeze Adrian Marțian.

În completarea șefului UTA-ei, Adrian Falub a spus: „Rămâne de văzut cât de repede ne vor putea ajuta, cât de repede se vor integra. Fizic, ei nu au probleme, au făcut antrenamente cu preparator. Dar, alta e să te pregătești singur și alta într-o echipă, să ai ritmul meciurilor. Numai Dumnezeu știe ce va fi, dacă ne vor fi sau nu utili. Noi am făcut o încercare, să sperăm că am fost inspirați”.

Tehnicianul „alb-roșiilor” a vorbit și despre rolul ce urmează să-l aibă Kovacevic (foto) în echipă. Conform fișei postului, sârbul ar trebui să joace ca mijlocaș defensiv, dar Falub se gândește că ar putea să-i dea și sarcini ofensive: „Nu e un coordonator de joc în adevăratul sens al cuvântului, dar poate fi o soluție prin prisma experienței. Nu știu dacă are neapărat profilul fotbalistului care face diferența, dar simt că ne va ajuta”.

Utiștii au intrat în această seară în cantonament, iar spre Brașov vor pleca mâine, după antrenamentul oficial.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 30 Mar. 2013, 16:23 Campionat
Pe aceeași temă