Șunda: „Încă nu știm exact pe ce ne bazăm”

Mihai Andries 07 Jan. 2013, 11:51 Campionat
Șunda:** „Încă nu știm exact pe ce ne bazăm

Problemele care există pe plan local la Năvodari au adus o stare de incertitudine și în sânul echipei de fotbal Săgeata, care a încheiat turul Ligii a 2-a pe locul șase. „În ce privește echipa, lucrurile sunt neclare, dar sper ca ele să evolueze pozitiv. Încă nu știm exact pe ce ne bazăm, prioritățile la Năvodari sunt altele în acest moment. Am lăsat un program de menținere și de perspectivă la club și la jucători. Echipa se reunește pe 14 ianuarie, urmând să vedem ce se va întâmpla în continuare. În ce privește obiectivul, trebuie făcută o analiză, să vedem ce avem la îndemână. Sigur, Săgeata a realizat rezultate bune în ultimul an și ne-am propus inițial obiective îndrăznețe, dar, în acest moment, situația este incertă și nu mă pot pronunța”, a declarat Aurel Șunda, antrenorul principal al Săgeții.

Echipa năvodăreană s-a aflat o bună perioadă a turului de campionat pe podium sau în apropierea acestuia, însă finalul a fost unul negru, cu doar un punct obținut în ultimele trei runde și o înfrângere umilitoare pe teren propriu, 2-5 cu ultima clasată, Farul, în etapa de încheiere a primei părți. „Este adevărat, am terminat pe locul șase, dar la distanță mică de primele poziții. La aceasta au concurat mai mulți factori. Am avut foarte mulți jucători accidentați pe termen lung (căpitanul Popa, Bold, Rusu). Ne-au afectat și suspendările (cea mai importantă fiind cea a lui Apostol), astfel că nu am putut alinia echipa care ne-a adus punctele în primele etape. În plus, problemele de pe plan local ne-au influențat și pe noi”, a mai spus Șunda.

În 12 partide susținute în tur, Săgeata a câștigat cinci, a pierdut trei și a remizat în patru, înregistrând un golaveraj de 23-19 și având un „adevăr” pozitiv, plus 1. A acumulat 19 puncte (cu patru mai puțin decât CF Brăila, echipa de pe locul doi, ultima poziție care duce în Liga 1).

 

Sursa: Ziua Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Mihai Andries 07 Jan. 2013, 11:51 Campionat
Pe aceeași temă