Suciu, la primul gol în Liga 2: „Antrenorul îmi dă încredere, mă ajută mult”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 16:09 Campionat
Suciu, la primul gol în Liga 2:**

Șoimii Pâncota a insistat mult pentru prelungirea împrumutului lui Cornel Suciu (foto, în dreapta) de la Academia Gheorghe Hagi și a făcut una dintre alegerile inspirate. Fotbalistul poate evolua la fel de bine ca fundaș sau mijlocaș central și, cel puțin în ultimele două etape, s-a numărat printre fotbaliștii tineri trimiși de Dan Cuedan pe teren.

Dacă săptămâna trecută, chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani, „șoimii” obțineau primul success în Liga a 2-a în fața Caransebeșului cu el pe teren 90 de minute, sâmbăta trecută Suciu a marcat primul său gol pe scena eșalonului secund pentru un rezultat bun în fața Fortunei, scor 2-2.

„E mai puțin important că am spart gheața la capitolul goluri în acest eșalon, era mai bine dacă câștigam toate cele trei puncte. Eu zic că am jucat destul de bine pe un teren greu, împotriva unui adversar bun, ce a pasat bine. Până la urmă, cred că e un punct câștigat astăzi (n.a. sâmbătă), a spus fotbalistul, care se felicită pentru rămânerea în „alb-negru”.

„Am ales Pâncota pentru a evolua cât mai mult, la vârsta mea e important acest lucru. Vara viitoare îmi expiră contractul la clubul de care aparțin, nu știu ce voi face apoi. Important este că acum mă simt bine aici, unde antrenorul mă ajută mult dându-mi încredere etapă de etapă”, a adăugat Suciu.

În fine, acesta susține că „șoimii” nu vor avea probleme cu retrogradarea în acest sezon, iar cu ACS Poli se poate repeta isprava din Cupă pentru al doilea succes în campionat.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 16:09 Campionat
Pe aceeași temă