Sucevenii, pe primul loc în toată Liga 2 la egaluri obținute: „Am pierdut două puncte mari”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 17:14 Campionat
Sucevenii, pe primul loc în toată Liga 2 la egaluri obținute:**

Rapid CFR Suceava este campioana remizelor din acest sezon de Liga 2, după ce în etapa cu numărul 13 a bifat al 7-lea rezultat de egalitate, scor 0-0, pe terenul celor de la FCM Dorohoi. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au făcut sâmbătă o primă repriză bună, și-au creat multe ocazii, două dintre ele singuri cu portarul, dar, nu au fructificat nicio oportunitate de a marca. În partea a doua a jocului, gazdele au închis jocul, iar sucevenii nu au putut să înscrie măcar o dată în poarta ultimei clasate.

„Am pierdut două puncte mari. Puteam urca pe doi în clasament dar așa suntem pe patru. Am făcut o primă repriză foarte bună, în care am avut posesia, ne-am creat multe ocazii, dar nu am marcat, deși am avut două situații singur cu portarul, am avut o bară și multe alte oportunități de a trece în avantaj. În partea a doua, gazdele au tras de timp, au fragmentat jocul și pot să spun că timpul de joc efectiv a fost 15 din cele 45 de minute regulamentare. Părerea mea este că am pierdut victoria în prima repriză, în fața unei echipe ambițioase, ce a știu în repriza a doua să facă anti joc, pe fondul unei evoluții a echipei noastre în care nu ne-am concentrat 100 la sută. Îmi pare rău de aceste două puncte pierdute pentru că urcam pe doi. Le doresc baftă celor de la Dorohoi și sper ca la anul să fie tot în Liga a II-a”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, citat de monitorulsv.ro.

La finalul rundei a 13-a, Rapid CFR Suceava e pe locul 4 în clasamentul Seriei I, cu 22 de puncte, iar FCM Dorohoi e pe ultimul loc cu 9 puncte, la fel ca CS Balotești.

Foto: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 17:14 Campionat
Pe aceeași temă