Sucevenii le pun gând rău giuleștenilor: „Dacă Slobozia a reușit acest lucru, nu văd de ce nu am putea și noi”

Mihai Andries 05 Nov. 2013, 16:11 Campionat
Sucevenii le pun gând rău giuleștenilor:**

Stadionul Areni va găzdui mâine, cu începere de la ora 14.00, cel mai atractiv meci al sezonului de toamnă, „ceferiștii” suceveni urmând să se confrunte cu Rapid București într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii a II-a. Chiar dacă giuleștenii nu mai alcătuiesc echipa din urmă cu 2-3 ani, când se luptau pentru titlu în România, pentru un oraș ca Suceava, în care nu se întâmplă mai nimic în materie de sport, un meci cu Rapid București rămâne totuși un eveniment notabil.

„Ar fi extraordinar să câștigăm acest meci, iar dacă Unirea Slobozia a reușit acest lucru nu văd de ce nu am putea și noi. Pentru asta însă, trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în meciul din runda precedentă de la Constanța, când practic n-am contat în atac. Sunt sigur că va veni multă lume pe Areni pentru a asista la acest joc și nu vrem să dezamăgim”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

De partea cealaltă, giuleștenii, vin hotărâți să câștige partida de la Suceava pentru a-și păstra intacte șansele de promovare în Liga I, în condițiile în care în acest moment se situează doar pe poziția a patra în ierahia Seriei I. De altfel, antrenorul Viorel Moldovan este atât de disperat să câștige partida de la Suceava, încât a promis echipei un bonus din partea sa de 6.000 de euro, în afara banilor cuveniți în mod normal jucătorilor pentru un succes în deplasare.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Mihai Andries 05 Nov. 2013, 16:11 Campionat
Pe aceeași temă