Starea jucătorului Politehnicii făcut KO la derby-ul cu Rapid. Anunțul timișorenilor

Marius ANGHEL 26 Aug. 2019, 15:28 Campionat

Minutul 74 al meciului de la București, de pe stadionul Regie, din derby-ul Rapid – ASU Politehnica, avea să producă clipe de dramatism, după ce mijlocașul echipei timișorene Călin Jurj (19 ani) era făcut KO. La un duel pentru minge la mijlocul terenului, Jurj a fost lovit dur cu brațul în bărbie de Rareș Lazăr, care intrase târziu prin alunecare. Intensitatea contactului a fost resimțită din plin de bănățean, astfel că, pentru câteva momente, și-a pierdut cunoștința, iar coechipierii i-au sărit în ajutor, în timp ce către ambulanță s-au făcut semne de urgență să se intre pe teren.

Faza care nu are ce căuta pe terenul de fotbal a oprit meciul pentru mai multe minute, în acest timp lui Călin Jurj i s-a pus guler cervical, a fost urcat în ambulanță și transportat la spital. Agresorul său, Rareș Lazăr, deși a încercat să se dea și el accidentat pentru a scăpa de sancțiune, nu a fost iertat de arbitru și a văzut cartonașul roșu, iar în locul lui Jurj a intrat pe teren, în minutul 79, Răzvan Pițigoi, cel care avea să și irosească pe final singura ocazie a Politehnicii în meciul cu Rapid.

Clubul timișorean a transmis astăzi că jucătorul Călin Jurj este bine și că va fi externat astăzi.

„Confirmăm oficial că fundașul nostru Călin Jurj se află în afara oricărui pericol și va fi externat în cursul zilei de astăzi.
Reamintim că Jurj a fost lovit violent de Rareș Lazăr în jurul gâtului în timpul meciului Rapid București v. Politehnica Timișoara. Au fost momente delicate în care fotbalul a trecut pe planul secund. Te așteptăm alături de băieți, Călin!”
, a anunțat Politehnica.

Chiar și în superioritate, ASU Poli a pierdut meciul cu Rapid cu 1-0, după ce fundașul Cristian Scutaru a trimis în propria poartă o minge centrată în careu de Cătălin Oanea și care, inițial, a fost deviată și de căpitanul Ioan Mera.

ASU Poli are trei puncte acumulate în primele patru etape ale noului sezon și se află pe locul 16, retrogradabil. În următoarea rundă joacă pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Marius ANGHEL 26 Aug. 2019, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă