Sportul Snagov nu s-a prezentat la meciul de pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău. Echipa ilfoveană pierde la „masa verde”, iar la a doua abatere va fi exclusă din campionat

Marius ANGHEL 22 Feb. 2020, 11:15 Campionat

Meciul Sportul Snagov – SCM Gloria Buzău, programat astăzi, de la ora 11:00, nu s-a disputat, după ce echipa gazdă nu s-a prezentat la jocul pe care trebuia să îl organizeze pe teren propriu, la stadionul Voința din Ghermănești. Brigada de arbitri și formația buzoiană au pătruns pe gazon după 15 minute de așteptare și apoi s-a pus punct partidei, oaspeții urmând a câștiga la „masa verde”, cu 3-0, iar gazdele să fie amendate și, în cazul unei a doua neprezentări, să fie excluse din competiție.

Așa cum Liga2.ro a anunțat de zilele trecute, Sportul Snagov nu s-a prezentat la meciul pe care trebuie să îl organizeze în prima etapă a Ligii 2 din 2020, runda a 22-a a sezonului, astăzi, de la ora 11:00. Clubul ilfovean și-a întrerupt activitatea pe 31 ianuarie, iar în acest moment nu mai are suficienți jucători pentru a putea disputa un meci. Cu toate aceste, patronul Ovidiu Onosă a refuzat să trimită hârtie către FRF că își retrage echipa din competiție, iar federația a fost obligată să o programeze în campionat și să delege observatori și arbitri la joc.

În aceste condiții, adversara, SCM Gloria Buzău, a fost nevoită să facă deplasarea la meci, cu toate că știa că Snagovul nu se va prezenta, însă trebuia să respecte regulamentul.

Încă o neprezentare la meciul cu Metaloglobus și Snagovul e out din Liga 2

Conform regulamentului, Sportul Snagov va pierde acest meci la „masa verde” pentru neprezentare și, dacă tot nu se va retrage, va fi programată și în următoarea etapă, atunci când va avea deplasare la București, pentru meciul cu Metaloglobus, weekendul următor.

În cazul în care nici la acest joc nu se va prezenta, lucru care se va întâmpla cu sigurață, abia atunci FRF va sancționa clubul ilfovean deținut de Ovidiu Onosă cu amendă și excluderea din campionat tocmai în ultima ligă a județului din care face parte (Ilfov). Ulterior, toate echipele care ar fi trebuit să întâlnească Snagovul vor câștiga, din oficiul, meciul cu 3-0. Rezultatele înregistrate în prima parte a sezonului vor rămâne aceleași, nu vor fi transformate în 3-0 pentru adversari sau anulate.

Aici poți citi MOTIVELE pentru care conducerea clubului ilfovean nu a depus cerere la FRF pentru retragerea din campionat și de ce nu o va face nici până se va ajunge la excluderea din competiție. În plus, pe 27 februarie, Sportul Snagov are șanse mari să intre în faliment.

Sportul Snagov ocupă locul 18 în Liga 2, cu 9 puncte, iar SCM Gloria Buzău se situa înaintea partidei pe poziția a 10-a, iar cu această victorie la „masa verde” va face 31 de puncte.

FINAL • SPORTUL SNAGOV – SCM GLORIA BUZĂ‚U    0-3
Stadion: Voința (Ghermănești – Ilfov); În tur: 0-7;
Arbitru: Mihai Amorăriței (Câmpina); Asistenți: Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova) și Bianca Florea (Ploiești); Rezervă: Bogdan Neculcea (București); Observatori: Marian Deaconu (Ploiești) și Aurel Ionescu (București).

Desfășurarea etapei a 22-a o poți urmări AICI

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 22 Feb. 2020, 11:15 Campionat
Pe aceeași temă