„Șoimii” joacă tare în ultimele runde ale anului: „Șapte puncte din nouă”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 19:11 Campionat

Deși în dreptul victoriilor au rămas cu cifra 1 după vizita Reșiței, pâncotanii au mai pus un punct între ei și formațiile aflate sub ei în clasament. Pe una dintre ele o întâlnește chiar runda următoare, în deplasare, prilej cu care „șoimii” țintesc cel de-al doilea succes al stagiunii sau cel puțin un rezultat de egalitate.

„Păcat că am ratat victoria cu Reșița, căci meciul a fost la discreția noastră, cel puțin repriza secundă când a fost și acea bară a lui Flavius Cuedan. Până la urmă, însă, miza și-a pus amprenta pe evoluția ambelor echipe. Noi aveam nevoie de puncte pentru a ne îndepărta de ultimele clasate, iar Reșița pentru a profita de pasul greșit al Timișoarei. A lipsit și sanșa, iar băieții s-au dăruit din primul până în ultimul minut, nu le putem reproșa nimic. Acum, însă, mai trebuie să facem și puncte și de aceea ne-am propus nu mai puțin de șapte în aceste ultime trei runde. Vrem să câștigăm la Oradea și acasă, cu Satu Mare, iar la Slatina încercăm să nu pierdem. Acesta e obiectivul finalului de an, am încredere că băieții îl pot atinge”, a precizat Pavel Piroș.

Președintele clubului mai consideră că Dan Cuedan a interpretat corect din punct de vedere tactic meciul cu bănățenii și asta pentru că: „La forța ofensivă a reșițenilor era o greșeală să ne descoperim și să jucăm pe cartea atacului. Așa, Irimia a avut un singur șut pe spațiul porții sale, iar pe plan ofensiv nu am stat tocmai rău. Au fost trei-patru situații bune, a lipsit doar golul”.

„Alb-negrii” se deplasează sâmbătă la Oradea, acolo unde dau peste un club aflat în degringoladă, aspect ce-și pune amprenta și pe evoluția trupei lui Călin Cheregi.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 19:11 Campionat
Pe aceeași temă