Șoimii a lăsat un jucător la Tărlungeni să se pregătească cu lotul Under 19 al României: „Nu e puțin lucru să dai fotbaliști la națională”

Autori: Marius ANGHEL, Mihai Andries Publicat: 04 Oct. 2014, 15:36 Actualizat: 04 Oct. 2014, 15:54 Campionat
Șoimii a lăsat un jucător la Tărlungeni să se pregătească cu lotul Under 19 al României:  „Nu e puțin lucru să dai fotbaliști la națională”

Tristețea înfrângerii în fața trupei lui Daniel Bona, 1-2 la Tărlungeni, a mai fost atenuată în tabăra pâncotană de păstrarea lui Ștefan Pantea la naționala Under 19 a României. Aceasta se află în stagiu de pregătire chiar la Tărlungeni, iar antrenorii „tricolorilor” au apreciat evoluția tânărului jucător de bandă în confruntarea de ieri dimineață.

„După meci, tehnicianul Doru Isac m-a rugat să-l las pe Pantea câteva zile în cantonament cu naționala. Ei pleacă luni în Georgia, până atunci îl vor vedea la câteva antrenamente. Mă bucur pentru Pantea, un copil serios și muncitor, care și astăzi a evoluat destul de bine 90 de minute, dar mă bucur și pentru Pâncota. Nu e puțin lucru să dai fotbaliști la națională, indiferent de nivel”, a precizat Dan Cuedan, antrenorul formației din Podgorie.

Născut în Pâncota și dus la fotbal de Ovidiu Dragalina (antrenorul copiilor), tânărul fotbalist s-a remarcat la Atletico Arad, în tricoul căreia a cucerit titlul de vicecampion național la juniori C, acum trei ani. Sezonul trecut a făcut parte din efectivul UTA-ei, iar în vară s-a întors acasă.

Sursa: Sport Arad

Autori: Marius ANGHEL, Mihai Andries Publicat: 04 Oct. 2014, 15:36 Actualizat: 04 Oct. 2014, 15:54 Campionat
Pe aceeași temă