„Severinul merită să promoveze, noi am arătat că avem potențial”

13 May. 2012, 14:48 Campionat

Aflat la prima înfrângere de la preluarea Luceafărului Oradea, antrenorul Leo Grozavu a pus eșecul de la Dunăre pe seama experienței mai mari a echipei severinene.

„Am jucat bine, în special în prima repriză. Am avut situații mai clare decât adversarii de a marca. Ne-au surprins la o singură fază și am primit gol. Au contat și absențele noastre, din apărare și atac, iar echipa-gazdă a fost mai pragmatică. E mai experimentată și a câștigat. Am întâlnit o echipă bună, dar ne-am ridicat la nivelul lor. Publicul cred că a avut ce vedea, fiindcă nu ne-am apărat. Noi nu am avut ca obiectiv locul 3, dar ne-am propus să câștigăm toate meciurile. Am pierdut după 10 etape, dar am arătat că avem potențial. Ne așteaptă în continuare partide grele.”

Grozavu a lăudat publicul local și consideră că Gaz Metan Severin merită să joace în Liga I: „Ar fi mai bine să promoveze o echipă de pe locul 3, decât să rămână în Liga I una care a retrogradat. Severinul merită să aibă echipă în Liga I. Are stadion, are public, pe care îl felicit, pentru modul în care a susținut echipa. Mi-aș dori să promoveze Gaz Metan”.

La partida de pe „Municipalul” severinean, disputată în nocturnă”, au asistat peste 4000 de spectatori.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

13 May. 2012, 14:48 Campionat
Pe aceeași temă