Severinenii au sponsor contestat!

08 Jun. 2012, 09:11 Campionat
Severinenii au sponsor contestat!

Clubul Sportiv Gaz Metan Severin a semnat, joi, un contract de sponsorizare cu Regia Autonomă pentru Activități Nucleare din Drobeta Turnu Severin, în valoare de 1.500.000 de lei, acest fiind primul contract semnat după ce echipa a promovat în Liga I.

Vicepreședintele CS Gaz Metan Severin, Răzvan Lupu, a declarat joi, corespondentului MEDIAFAX, că valoarea contractului se ridică la un milion cinci sute de mii lei și este încheiat pe o perioadă de un an. „S-a semnat un contract între Clubul Sportiv Gaz Metan Severin și Regia Autonomă de Activități Nucleare. Un contract de reclamă și publicitate în valoare de un milion și jumătate de lei. Contractul este pe o perioadă de un an care poate fi prelungit cu acordul părților, în funcție și de performanțele echipei”, a spus Lupu.

Prim vicepreședintele Blocului Național Sindical, Ion Pisc Scrădeanu, a criticat contractul încheiat de RAAN Drobeta Turnu Severin cu CS Gaz Metan Severin, având în vedere că regia este finanțată de la bugetul statului. „Sportul cu sportul, activitatea cu activitatea. Dacă unitatea avea profit se putea face acest lucru. Dacă unitatea nu are profit, să ne gândim la locurile de muncă și nu la un sport care și mie îmi este drag. Nu cred că trebuie amestecat sportul cu o activitate comercială într-o unitate cu capital integral de stat”, a spus prim-vicepreședintele BNS.

Regia Autonomă pentru Activități Nucleare este o companie finanțată integral de la bugetul de stat.

Directorul general al RAAN, Gheorghe Dulcea nu a fost găsit pentru a confirma informația.

Surse din interiorul Regiei Autonome pentru Activități Nucleare au declarat corespondentului MEDIAFAX că la sfârșitul lunii mai datoria RAAN se ridica la șapte mii de miliarde, iar în aceeași lună, cei 2 500 de angajați au primit salariile și bonurile de masă cu o întârziere de o săptămână.

Sursa: Mediafax

08 Jun. 2012, 09:11 Campionat
Pe aceeași temă