„Scorul reflectă exact ceea ce s-a întâmplat pe teren”

06 Nov. 2011, 14:26 Campionat

Dunărea Galați a reușit grație golului din minutul 87 al lui Radu Chelaru să plece neînvinsă de la Ghermănești, din confruntarea cu FC Snagov, scor 1-1. La finalul meciului, președintele clubului oaspete, Auraș Brașoveanu, a vorbit despre prestația echipei sale și despre echitabilitatea rezultatului.

„A fost un meci atractiv pentru publicul spectator, au fost momente în care fazele au alternat de la o poartă la alta, lucru ce a înviorat tribuna. În teren au existat și momente bune, din păcate, dublate și de momente mai puțin bune și confuze. Una peste alta, cred că scorul reflectă exact ceea ce s-a întâmplat pe teren, adică echipele s-au aflat la o egalitate care până la urmă a fost consființită și de scorul de pe tabelă la ultimul fluier al jocului.
„, a spus Auraș Brașoveanu.

Dacă în prima repriză, echipa lui Viorel Tănase a controlat în majoritatea timpului posesia balonului, în cea de-a doua parte a jocului a scăzut ritmul, ajungând astfel să primească și gol. „E o problemă pe care o confruntăm mai demult și pe care nu am reușit să o rezolvăm, faptul că odată cu trecerea timpului începem să facem pasul ușor-ușor către propria poartă, pentru a conserva rezultatul, nefiind conștienți că în același timp aducem și adversarul spre poarta noastră.”, a comentat președintele, care era convins că dacă fotbaliștii săi aveau mai mult curaj ar fi putut obține victoria: „Sunt convins că puteam obține toate cele trei puncte puse în joc, dar așa cum cum ați și spus, la un moment dat, ne-am pierdut curajul.”

„Arbitrul a greșit când a anulat golul”

Cât despre golul anulat al lui Cioinac, din prima repriză, Brașoveanu spună că asistenta Mihaela Gomoescu – Țepușă a procedat greșit atunci când a dictat offside. „Eram exact pe linie. Nu vreau să fiu subiectiv, dar, din punctul meu de vedere, arbitrul a greșit. Într-adevăr, unul dintre jucătorii noștri era în poziție de offside, cu spatele la poartă, dar nu a influențat în nicio formă nici traiectoria mingii, nici jocul portarului.”

După 12 etape, Dunărea Galați a acumulat 15 puncte și se clasează pe poziția a 10-a a Seriei I. Etapa viitoare întâlnește pe teren propriu pe Callatis Mangalia.

Articol și foto de Marius ANGHEL

06 Nov. 2011, 14:26 Campionat
Pe aceeași temă