Scandal viole(n)t pe tunel!

05 Nov. 2011, 14:32 Campionat
Scandal viole(n)t** pe tunel!

Meciul Poli Timișoara – FC Argeș a fost dominat de la cap la coadă de gazde, iar victoria obținută de echipa lui Velcea nu poate fi pusă la îndoială, lucru admis și de antrenorul piteștean, Viorel Dumitrescu. Fotbaliștii lui FC Arges au fost „cocoși” abia după fluierul final, când a avut loc o altercație pe tunelul ce duce la vestiare.

Piteștenii au fost deranjați că Daniel Stanciu i-a acuzat că simulează prea des în timpul meciului și au devenit violenți după fluierul final. Între fotbaliștii piteșteni și câțiva oameni din staff-ul tehnic al lui Poli (printre care nu se afla și Daniel Stanciu) s-au împărțit câteva înjurături și îmbrânceli, însă până la urmă forțele de ordine au intervenit (jucătorii lui Poli erau în acel moment în fața Peluzei Sud, salutau galeria).

Dumitrescu: „Trebuia sa fim rai in teren”

Tehnicianul pitestenilor a declarat ca incidentele din tunel nu au fost majore. „Nu a fost niciun fel de scandal, au fost imbranceli normale dupa un joc tensionat. Trebuia sa fim rai in teren, nu in afara lui. Probabil frustrarile si-au spus cuvântul”, a spus după meci antrenorul lui FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

„Au fost niște altercații verbale după ultima fază, dar lucrurile s-au liniștit. Fiecare trebuie să-și vadă de treaba lui. Domnul Stanciu e ceva mai impulsiv și eu m-am mai contrat cu el”
, a spus și Valentin Velcea, tehnicianul lui Poli.

„Au fost doar vorbe nu și pumni, nu înțeleg de ce în România se întâmplă așa ceva”
Tosaint Ricketts, atacant Poli Timișoara

Articol scris de Cornel Biholari și Radu Faur

05 Nov. 2011, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă