„Salvarea de la retrogradare nu e o performanță!”

05 Jun. 2009, 13:50 Campionat
„Salvarea de la retrogradare nu e o performanță!

La conferința de presă de joi, Ioan Radu s-a referit la retragerea echipei Știința din campionat, spunând că este important pentru formația sa că a ajuns în această conjunctură și că elevii săi pot răsufla ușurați înaintea meciului cu FC Botoșani.

 

El a afirmat că va fi pentru prima oară, după mult timp, când sucevenii nu vor mai juca sub presiunea rezultatului, drept pentru care echipa va aborda altfel acest joc. Radu și-a exprimat satisfacția că eforturile depuse de gruparea de pe Areni, în ultimele 6 etape au fost încununate de succes și nu vor mai fi emoții pentru finalul de campionat.
 

 

„A fost foarte important atingerea acestui obiectiv pentru mine, cât și pentru toți iubitorii fotbalului din Suceava, deși nu ne mulțumim sau ne lăudăm cu acest lucru, deoarece valoarea performanței acestui obiectiv stabilit atunci când am venit la echipă a fost una scăzută. Spun asta deoarece, până la urmă a te salva de la retrogradare nu este echivalentul atingerii unui obiectiv de performanță”, a mai spus tehnicianul Cetății.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

05 Jun. 2009, 13:50 Campionat
Pe aceeași temă