„Să vină televiziunile!”

Daniel Lup 22 Feb. 2009, 10:14 Campionat
„Să vină televiziunile!

Gică își avertizează jucătorii. „Nu vă gândiți la promovare, nu prea avem șanse!”, spune Mihali.

 

Gică, mai sunt câteva zile și începe returul. Mulțumit de pre­gătirea de până acum și de lot?
Eu nu mă pot plânge. La nivelul lotului, poate că aș mai fi avut nevoie de un portar, dar se pare că nu l-am găsit. Fărcaș va fi în mod sigur cel pe care ne vom baza în retur. Cât despre pregătirea echipei, eu spun că este OK. Nu au fost cele mai bune condiții în România, au fost terenurile grele, dar acum asta e. În amicale am urmărit mai mult jocul echipei.

Prima etapă din retur e la Drobeta… Ce obiectiv aveți?
Eu sper ca acel meci să fie televizat și să nu apară probleme de arbitraj. Nu vreau să spun mai multe. Vreau să începem returul cu dreptul, iar apoi să ne gândim la celelalte meciuri. Primele patru etape sunt foarte grele, jucăm cu Drobeta, UTA, Pitești și Liberty, 10 puncte dacă am scoate, ar fi foarte bine pentru noi.


Obiectivul echipei pentru retur?

O clasare în primele patru locuri. Eu spun că Alba este promovată în proporție de 75%. Pentru locul 2 se vor bate Internațional Pitești, Târgu Mureș, Drobeta și poate noi. Oricum, eu sunt sincer și spun că va fi foarte greu să promovăm. Să nu uităm că am pierdut în tur destul de multe puncte și că o promovare depinde de foarte mulți factori. Nu are sens să mă bat acum cu pumnul în piept și să spun că vom bate tot în retur și că vom promova.

Presa a scris toată iarna că va veni Dorinel la Universitatea…
Eu cred că au fost numai zvonuri. Eu nu am greșit cu nimic față de Dorinel, atât vreau să spun despre acest subiect. Am văzut că se scrie acum de Hizo că ar veni manager, dar este o invenție. Eu sunt antrenor și simt că am sprijinul conducerii administrative.

 

Teodor Pop, președinte

 

Consiliului Local Cluj-Napoca îl va numi joi pe Teodor Pop, actualul adjunct al șefului IPJ Cluj, ca reprezentant al Consiliului Local în Consiliul de Administrație al echipei universitare. Mai mult, Teodor Pop va prelua de pe data de 4 martie și funcția de președinte al clubului, la solicitarea Consiliului Local, Remus Câmpeanu urmând să fie numit președinte onorific.

Mihali a spionat Drobeta!

 

Antrenorul principal al clujenilor nu a fost la partida de ieri de la Baia Mare, el fiind plecat la Urziceni unde a urmărit meciul dintre echipa lui Dan Petrescu și Drobeta, scor 6-0. Indicațiile de pe margine la Baia Mare au fost date de secundul Marius Popescu. Altfel, Mihali va participa mâine la Casa Fotbalului la o întâlnire profesională a antrenorilor principali din Liga I, Liga a II-a și a posesorilor Licenței Pro.

Daniel Lup 22 Feb. 2009, 10:14 Campionat
Pe aceeași temă