Roșu a explicat de ce l-a schimbat pe Adrian Petre înainte de pauză. „A avut unele probleme”

Marius ANGHEL 26 Apr. 2017, 13:50 Campionat
Roșu a explicat de ce l-a schimbat pe Adrian Petre înainte de pauză.**

Absent în derby-ul cu Juventus București din cauza unei suspendări, atacantul și golgheterul echipei UTA Bătrâna Doamnă, Adrian Petre (19 ani), a fost primul care a părăsit terenul de joc în meciul de marți cu Olimpia Satu Mare, câștigat cu 2-0. Internaționalul de tineret al României a cerut schimbarea înaintea pauzei în meciul cu sătmărenii. Antrenorul Laurențiu Roșu a mărturisit la final de joc motivul pentru care l-a înlocuit pe Petre.

„A amețit, a avut unele probleme și am decis împreună cu medicul să-l schimbăm, pentru a nu i se întâmpla ceva grav în timpul meciului. Am pierdut un atacant și, din păcate, nu am putut să-l introduc pe Piccioni, pentru că trebuia să avem trei juniori pe teren. În plus, aveam unele probleme pe mijlocul terenului, acolo unde adversarii aveau trei jucători și am decis să-l introduc pe Tănase și nu pe Stahl. Rămâne de văzut cum se simte și cum evoluează Petre în timpul săptămânii și vom reveni cu informații. Sperăm să-l avem apt la meciul de la Călărași”, a spus, citat de Sport Arad, Laurențiu Roșu.

În minutul 41 al jocului cu Olimpia, Adrian Petre a fost înlocuit cu Ionuț Tănase.

La pauză, Petre le-a mărturisit colegilor săi că a avut ceva probleme cu respirația, dar nu pare a fi ceva grav. Atacantul UTA-ei a marcat 23 de goluri în acest sezon.

Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 26 Apr. 2017, 13:50 Campionat
Pe aceeași temă