Ripensia vrea să-și revină după „accidentul” cu ACS Poli tocmai la derby-ul cu UTA. Urican: „Mă bazez pe unitatea grupului”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 23 Aug. 2018, 11:42 Campionat

Cei de la Ripensia Timișoara joacă în etapa a 4-a a Ligii 2 în deplasare la UTA. Moralul din vestiarul roș-galbenilor nu e tocmai la cote maxime, după ce elevii lui Ciprian Urican au cedat cu 2-3 în fața concitadinei ACS Poli, astfel că tehnicianul speră ca pe „Motorul” rezultatul să fie altul.

O problemă de bază la Ripensia va fi refacerea accidentaților. Lipsa lui Mihai Hecsko se simte în apărare și rămâne de văzut dacă Urican va miza pe Andrei Nițu la acest joc, mai ales că fundașul cu care ripensiștii sunt ca și înțeleși nu a jucat în ultimul sezon. De asemenea, durerile sale la genunchi care i-au tras cariera în jos rămân o problemă pentru Gueye Mansour.

Altfel, timișorenii au jucat miercuri un amical cu Centrul Național de Pregătire, terminat 1-1, după golurile lui Andrei Dumiter și Adrian Lazăr.

Ciprian Urican a vorbit despre „refacerea” psihică a echipei sale, după prima înfrângere din campionat. „Principala mea preocupare e să ne remontăm din punct de vedere psihic, pentru că ne-a afectat înfrângerea nemeritată pe care am suferit-o sâmbăta trecută. Pentru a reuși acest lucru mă bazez în primul rând pe unitatea grupului, căci suntem o echipă precum o familie. Vom încerca să obținem un rezultat bun la Arad, precum celelalte, de dinaintea accidentului cu ACS Poli”, a precizat Urican.

Ripensia și UTA ocupă locurile 9-10, fiecare cu câte patru puncte. Meciul are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena „Motorul” din Arad.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 23 Aug. 2018, 11:42 Campionat
Pe aceeași temă