Ripensia e încrezătoare înainte de meciul cu Viitorul Pandurii: „E o echipă imprevizibilă, cu fluctuații.” Gândurile golgheterului timișorenilor și al Ligii 2

Anda DELIU, Marius ANGHEL 21 Nov. 2019, 13:47 Campionat

Ripensia primește, sâmbătă, de la ora 11:00, vizita celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în ultima etapă din turul Ligii 2. Timișorenii vor să continue să rămână neînvinși și sunt încrezători că pot bate formația care se antrenează, de fapt, la Oradea, în timpul săptămânii.

Pentru acest meci, la ripensiști este incert Adrian Popa, iar Vlad Tudorache este accidentat și are șanse mici să mai joace în 2019. „Vom avea un meci greu. Sunt două echipe încare care diferența e de doar un gol (n.r. – golaverajul din clasament). Vrem să continuăm parcursul bun pe care l-am avut ținând cont că am avut șapte etape în care nu am pierdut în ultimele zece, doar o singură înfrângere, cu Mioveni. Sunt importante cele trei puncte puse în joc, sperăm din tot sufletul să le obținem. Adversarul este o echipă imprevizibilă, cu fluctuații. Au câștigat cu Rapidul când nimeni nu se aștepta, au legat trei victorii, dar au legat și trei înfrângeri. În ultimul meci au reușit un egal, cu siguranță vor dori o victorie sâmbătă”, a precizat „secundul” Iulian Munteanu.

Albert Voinea e golgheterul Ligii 2, însă „nu știu dacă acesta e principalul meu obiectiv”

În acest momentan, Albert Voinea (27 de ani) și Ciprian Rus (28 de ani) de la UTA au cele mai multe goluri marcate în Liga 2, câte 11. Atacantul Ripensiei vrea să continue să fie în formă. „Este o echipă destul de bună, cu jucători experimentați, dar și tineri. Nu vreau să vorbesc foarte mult de echipa adversă, ci să mă concentrez pe ce am eu de făcut. Îmi doresc să continui pe parcursul bun. Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez goluri, dar cu atât mai mult cu cât mi-am ajutat echipa. Am o bucurie că am reușit să revin și voi fi și mai atent la toate detaliile. Am reușit să capăt experiență și maturitate. (n.r. – întrebat dacă vrea să fie golgheterul Ligii 2). Nu știu dacă acesta e principalul meu obiectiv. Însă ca atacant îți propui să marchezi, pentru că golurile mele ajută echipa”, a precizat Voinea.

Viitorul Pandurii și Ripensia au ambele câte 22 de puncte după 18 etape. Oaspeții de sâmbătă sunt pe locul 12 datorită golaverajului superior, iar timișorenii sunt pe 13. Partida de pe arena Electrica va începe la ora 11:00 și nu va fi televizată.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TATU / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 21 Nov. 2019, 13:47 Campionat
Pe aceeași temă