Ripensia caută la Călărași să lege două rezultate pozitive pentru prima dată în acest campionat. Pelici se mai gândește la transferuri

Anda DELIU, Marius ANGHEL 29 Aug. 2019, 10:54 Campionat
Ripensia caută la Călărași să lege două rezultate pozitive pentru prima dată în acest campionat.** Pelici se mai gândește la transferuri

Ripensia Timișoara a avut un parcurs cu surprize în primele patru etape din Liga 2, cu victorii când nu era favorită și rezultate mai puțin bune când era cotată cu șanse mai bune.
Roș-galbenii au obținut și un succes în Cupa României, 4-0 cu Voința Lupac, după victoria cu UTA (1-0) din weekendul trecut, iar acum vor să ia ceva și din deplasarea de pe terenul Dunării Călărași, unde nu vor avea viață ușoară.
Zilele acestea, Pelici se va decide și dacă bănățenii vor mai transfera un portar sau nu.

Antrenorul Ripensiei a mai lucrat cu o parte dintre jucătorii Călărașiului în perioada petrecută la FC Hermannstadt. „Ne așteaptă o deplasare lungă. Un meci foarte greu, împotriva unei echipe care, cu siguranță, nu este mulțumită cu ceea ce are acum în clasament (n.r. – are un punct după patru etape). Vor viza toate punctele puse în joc, sunt o echipă care a făcut multe transferuri vara aceasta, o echipă care a retrgradat din Liga 1, cu un an de experiență în primul eșalon. S-au întărit de la începutul pregătirii și chiar și în ultima săptămână au mai făcut două transferuri pe linia de fund, Bogdan Șandru și Radu Crișan. Radu a și marcat, mă bucur pentru el, pentru că am fost colegi la Hermannstadt. Mai sunt acolo doi jucători pe care i-am antrenat, Radu Boboc și Bogdan Rusu. Ne va aștepta un meci dificil. Important e cu ce atitudine mergem acolo, concentrarea și cu ce atitudine vom intra în teren, trebuie să încercăm să scoatem maximul. Un antrenor care nu are nevoie de nicio prezentare, important în România, un antrenor bun”, a precizat Pelici despre adversarul din etapa a 5-a.

Posibil ca Ripensia să mai transfere un portar

Perioada de transferuri mai durează o săptămână, iar echipele nu mai au mult timp pentru a aduce jucători. Ripensia îl viza pe Ionuț Gavrilă de la UTA, eligibil U20, dar jucătorul nu a devenit liber de contract deocamdată. Probleme medicale are și portarul George Păduraru, care e incert pentru meciul cu Dunărea, la fel ca Claudiu Apro.

Dacă Păduraru se operează, Ripensia va mai căuta un portar. „Așteptăm să vedem care e situația lui. Astăzi îi va veni răspunsul de la RMN. Dacă are problemele, va trebui să ajungă la operație și va fi scos pe tușă o perioadă îndelungată, cu siguranță vom mai avea nevoie de un portar. Astăzi sau mâine voi avea o discuție cu domnul Mihu și vom vedea ce va decide”, a explicat Pelici.

Ripensia va pleca de joi și va dormi o noapte la Snagov, urmând ca vineri să se deplasare spre Călărași. Timișorenii sunt pe locul 10, cu 6 puncte. Dunărea are un singur punct și este pe locul 18, retrogradabil. Meciul de la Călărași are loc sâmbătă, de la ora 11:00, și nu e televizat.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI / Mediafax foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 29 Aug. 2019, 10:54 Campionat
Pe aceeași temă