„Rezultatul este până la urmă echitabil. În general în fotbal există compensație”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 17:07 Campionat

Antrenorul Damilei Măciuca, Erik Lincar, s-a declarat mulțumit de punctul obținut la Arad, dar a avut cuvinte de laudă și la adresa UTA-ei: „Eu cred că nu ne-am făcut de râs la Arad, am avut ocazii foarte multe dar nu le-am fructificat, era normal să mă bucur atât de mult la final, când am reușit să egalăm. Până la urmă ne-am îndeplinit obiectivul și rămânem pe locul doi, la un punct distanță de Corona.

Felicit și UTA, care a făcut un meci bun, au jucători de viitor iar unii dintre ei chiar mi-au plăcut. Lumea nu trebuie să fie atât de supărată pe această echipă, pentru că vor apărea și rezultatele pe viitor. Obiectivul nostru este de a aduna cât mai multe puncte, să nu ne facem de râs și să jucăm la fel de bine ca și până acum”, a spus Lincar după meci.

După patru meciuri cu punctaj maxim și fără gol primit, Damila Măciuca a scos pentru prima oară mingea din poartă, primul gol arădean fiind admirat și de antrenorul oaspeților: „În opinia mea, rezultatul este până la urmă echitabil, am avut și trei goluri anulate, dar s-a terminat 2-2. Fiecare antrenor are filosofia sa, a mea este să încercăm să avem un joc de pase și să punem presiune pe adversar. Sunt nemulțumit și mă deranjează că am luat gol din fază fixă, dar am și marcat un gol din fază fixă, în general în fotbal există compensație. Prima reușită a UTA-ei a fost în urma unei acțiuni superbe, de Liga I, de Champions League, chiar a fost un gol frumos.”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 17:07 Campionat
Pe aceeași temă