Revanșa lui Dumitru

22 Mar. 2009, 15:44 Campionat
Revanșa lui Dumitru

Poreclit de coechipieri "Romario", Adrian Dumitru a reușit să marcheze primul său gol pentru Cetatea în fața Progresului.

 

Revenit printre titularii Cetății după două etape în care a fost suspendat în urma catonașului roșu încasat prostește la partida cu FCM Bacău, atacantul sucevenilor și-a făcut simțită prezența în teren cu un gol superb, marcat cu câteva minute înainte de încheierea primei reprize, mulțumindu-l pe deplin pe tehnicianul Murariu. „Dumitru a avut o evoluție bună încununată cu acel gol. Cumva l-am simțit și eu că și-a dorit foarte mult să se revanșeze față de colegi după eliminarea de la Bacău. Consider că prin golul înscris azi și-a spălat păcatele și sper să continue cu evoluții bune și în etapele următoare”, a declarat Ovidiu Murariu. 

 

Adrian Dumitru a ajuns în această iarnă la Cetatea Suceava de la formația de liga a III-a care ulterior s-a desființat, AS Bârlad, și a fost, în turul actualei ediții de campionat, unul dintre cei mai prolifici atacanți ai celui de-al treilea eșalon fotbalistic al țării.
 

 

 

articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

22 Mar. 2009, 15:44 Campionat
Pe aceeași temă