Rapidiștii se revoltă pe FRF: „Este aberant și ilogic”

Mihai Andries 28 Nov. 2013, 14:13 Campionat
Rapidiștii se revoltă pe FRF:**

Clubul Rapid București se arată indignat de măsura luată de către FRF de suspendare a stadionului din Giulești pentru partida cu Unirea Tărlungeni și de aplicare a unei amenzi de 37.000 de ron.

„Considerăm că aceasta este de fapt o vendetta a federației ca urmare a procesului intentat de noi în Elveția, proces care, așa cum specifică și mass media, poate zgudui din temelii forul care conduce fotbalul românesc după bunul plac.

Pentru noi lucrurile sunt foarte clare. Se derulează un proces pe care Rapid îl va câștiga, iar Federația Română de Fotbal va trebui să plătească pentru tot răul făcut nouă. Decizia aberantă reprezintă de fapt o răzbunare și o pedeapsă cu tentă de avertisment pentru demersurile noastre. Anunțăm FRF-ul că nu ne vom opri, indiferent de amenințările pe care le primim permanent și de exemplele pe care le tot dau pe pielea noastră!” a declarat Adrian Zamfir, acționar Rapid București)

„Este aberant și ilogic!”

Suntem pedepsiți stupid pentru așa zise incidente provocate de suporterii noștri la Buzău. Chiar și logica unei pedepse abuzive presupunea să jucăm acasă, fără spectatori, nicidecum pe o altă arenă, dar cu public. Ne întrebăm și care a fost modalitatea în care calculele FRF-ului au dus la o amendă cifrată fix la 37.000 ron? Suntem curioși și de măsurile luate împotriva clubului gazdă, după ce cetele de paysans au aruncat cu pietre și sticle către banca de rezerve și către jucătorii Rapidului, toate acestea fiind specificate în raportul arbitrului. Cei care conducem destinele Rapidului am fost cuminți, mult prea cuminți, motiv pentru care conducătorii unui fotbal românesc vai de capul lui ne-au transformat într-un cobai pe care se experimentează permanent pedepse și amenzi!” a comentat și Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului

Mihai Andries 28 Nov. 2013, 14:13 Campionat
Pe aceeași temă