Raphael Stănescu a plecat de la SSC Farul din cauza problemelor din conducere: „Poate după 5-6 etape se închide tot, cine știe?”

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 14:13 Campionat
Raphael Stănescu a plecat de la SSC Farul din cauza problemelor din conducere:

Raphael Stănescu (25 de ani), cel mai bun jucător al Farului în Liga a 3-a, a părăsit în această vară formația de la malul mării, din cauza problemelor de la echipă. Într-un interviu exclusiv pentru ProSport, mijlocașul a declarat că situația de la Farul era foarte complicată și nu avea garanția unei situații stabile.

SSC Farul Constanța a promovat, în sezonul trecut, în Liga 2, dar a pierdut cel mai bun fotbalist. Raphael Stănescu a decis să plece la Daco-Getica, pentru că cei din conducere nu dădeau siguranța că echipa va continua în liga secundă. Mijlocașul a oferit un interviu pentru ProSport în care a vorbit de evenimentele de la Farul.

Plecarea de la Constanța a fost influențată și de problemele de la echipă. În momentul în care am plecat, nu se știa ce se va întâmpla. Nu era nimic sigur. Nu am vrut să risc și am plecat. E complicat, poate după 5-6 etape se închide tot acolo, cine știe?

Inițial am vrut să rămân la Farul, pentru că am făcut un sezon foarte bun în Liga 3. Domnul Grigoraș m-a ajutat foarte mult, dar oferta de aici a fost mai bună pentru mine. Am analizat mai bine și în cele din urmă  am ales pentru viitorul meu. Am hotărât că pot avea mai multe performanțe alături de Geto-Dacica. Am stat de vorbă cu Mariu Baciu și mi-a prezentat un proiect foarte bun„, a declarat Raphael Stănescu pentru ProSport.

În privința fanilor, Stănescu este de părere că aceștia trebuie să-și susțină favoriții, indiferent de cine preia clubul: ” Nu știu ce probleme sunt între suporteri și Marica, dar fanii trebuie să susțină în continuare Farul. Sunt extraordinari și sper să se rezolve problemele în cele din urmă”.

Articol scris de Răzvan Stîngă

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 14:13 Campionat
Pe aceeași temă