Pustai primește întăriri. E al treilea jucător fost la Astra care semnează cu Dunărea Călărași după startul noului sezon

Cu reale probleme în acest debut de sezon, după ce în această vară a rămas fără aproape toți jucătorii pe care i-a avut în lotul de Liga 1, Dunărea Călărași se cârpește și după startul campionatului.

Fosta prim-divizionară, aflată pe antepenultimul loc în Liga 2, după ce a înregistrat trei înfrângeri în primele trei etape, a perfectat în această săptămână un nou transfer. Fundașul Radu Crișan (23 de ani), ultima dată la Astra, a semnat pe un an cu echipa călărășeană.

Jucătorul originar din Turda a evoluat în campionatul trecut în doar opt jocuri pentru Astra, totalizând 380 de minute pe teren, iar pentru această ediție de campionat a fost lăsat în afara lotului de antrenorul Dan Alexa. În cariera sa a mai jucat pentru „U” Cluj, Academica Clinceni și FC Hermannstadt, cu aceasta din urmă reușind promovarea în urmă cu două sezoane.

„Sper ca venirea lui Radu Crișan să fie de bun augur. Avem nevoie de întăriri în linia defensivă și cred că Radu e o soluție bună. Îi doresc integrare rapidă și mult succes!”, a declarat președintele Dunării, Eugen Pîrvulescu, cel care mai speră să perfecteze încă un transfer în această săptămână.

Crișan nu este singurul jucător care a semnat cu Dunărea după startul campionatului. Călărășenii l-au mai adus și pe Nicolai Calancea, Robert Boboc și Serge Ekollo, aceștia doi din urmă venind sub formă de împrumut de la Astra.

Dunărea ocupă locul 18 în Liga 2 după trei etape, cu zero puncte și 1-7 golaveraj. Etapa următoare joacă în deplasare la Miercurea Ciuc, sâmbătă, de la ora 11:00, cu FK Csikszereda.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă