Prunea: „Meritam să câștigăm acest joc. Nimic nu este jucat până nu suntem promovați matematic”

Prunea:**

Președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea, le-a mulțumit suporterilor pentru prezența lor în tribune la meciul cu Rapid București, scor 0-0. Oficialul lui CSMS crede că echipa sa ar fi meritat victoria contra giuleștenilor. În final, acesta a lăudat galeria oaspeților, însă le-a reproșat scandările triviale.

„În primul rând vreau să mulțumesc suporterilor pentru că au venit într-un număr atât de mare la stadion. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență și meritam să câștigăm acest joc. A fost un meci echilibrat, era clar că echipa care va marca avea șanse mari că câștige. Am luat totuși un punct, e bun și acesta în lupta pentru promovare. Nimic nu este jucat până nu suntem promovați matematic, va fi în continuare un play-off greu, de uzură. În repriza a doua am jucat perfect din punct de vedere tactic, am închis bine jocul. Toată lauda pentru galeria Rapidului, ei țin echipa în viață, dar nu este normal să fie astfel de scandări pe un stadion unde vin femei, copii”, a spus Prunea.

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasare cu CSMS Iași din cadrul etapei a IV-a a Seriei I a Ligii a II-a.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚


 

Pe aceeași temă