Prunea: „Echipa poate juca și mai bine. Jocul crește de la meci la meci”

Prunea:**

Președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea, și-a lăudat jucătorii pentru prestația din meciul cu Rapid, dar spune că echipa din Copou poate arăta mult mai bine decât în meciul cu Rapid.

„Este important să ne menținem acolo, sus, pe primul loc. Eu cred că echipa se poate exprima și mai bine decât a făcut-o în Giulești. Jocul este tot mai bun de la meci la meci și sunt convins că echipa poate juca mai bine. Important este să gestionăm bine această pauză. Am și făcut apel la jucători să rămână cu picioarele pe pământ și să continue acest parcurs foarte bun. Ei au ridicat ștacheta și trebuie să o mențină, nu au nicio scuză dacă nu se întâmplă acest lucru. Eu sunt convins că pot ține acest ritm”, a declarat Florin Prunea.

Acesta a precizat că jucătorii le-au dat o palmă rapidiștilor, care i-au ironizat înainte de meci. „Jucătorii au dat dovadă de caracter și mă bucur că au reușit să le răspundă rapidiștilor pe teren, cum era și normal. Sunt mândru de ei, de faptul că nu au întors și celălalt obraz și le-au răspuns pe teren celor de la Rapid”, a mai spus Prunea.

Rapid, ținută în viață de suporteri

Oficialul ieșean i-a aplaudat pe suporterii Rapidului, dar a criticat atitudinea unor spectatori aflați la tribuna A, care i-a scuipat în permanență pe cei de pe banca tehnică ieșeană. „Suporterii Rapidului sunt de apreciat. Sunt convins că fără susținerea lor echipa asta ar fi dispărut de mult. Ei sunt cei care țin Rapidul în viață și merită felicitați. Am văzut și sâmbătă, la meci, dovada lor de atașament. Pe de altă parte, vreau să condamn atitudinea unor spectatori aflați la tribuna O, care au scuipat în permanență înspre banca noastră. Am și dus cămașa și sacoul la curățătorie, nu mai puteau fi purtate”.

Amical cu Moineștiul

Ținând cont că va sta în următoarele două etape, echipa ieșeană a intrat într-o minivacanță până marți după-amiază, când va reveni la antrenamente în Copou. Sâmbătă, ieșenii vor disputa un meci amical cu Petrolul Moinești, pe teren propriu, de la ora 11.00.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă