Prunea: „Am dovedit și acum că suntem cea mai bună echipă din serie”

26 Apr. 2012, 16:53 Campionat
Prunea:**

Președinte executiv al lui CSMS Iași s-a declarat frustrat după egalul obținut pe terenul liderului seriei I. Florin Prunea spune că echipa sa a dovedit la Ovidiu că este cea mai bună din Serie și că Viitorul nu le-a pus nicio problemă.

Fostul portar al naționalei îl sprijină pe Ionuț Irimia după gafa de la golul primit de ieșeni în minutul 87.

„Trebuie să recunosc că sunt puțin frustrat. Fotbalul e uneori nedrept. Cred că am dovedit și astăzi că suntem cea mai bună echipă din serie. La golul luat de noi, mi-am adus aminte de golul pe care l-am primit eu cu Suedia. Irimia este cel mai bun portar din Serie și ne-a salvat de atâtea ori. Suntem alături de el. Viitorul nu ne-a pus nicio problemă și am pierdut două puncte mari.”, a spus Prunea la finalul meciului.

„Lucrurile nu sunt în regulă cu delegările”

Totodată, oficialul echipei din Copou nu a renunțat la a contesta maniera CCA-ului de a face delegări și anunță ca-și va prezenta schema la Comitetul Executiv.

„Respect munca celor de aici, a lui Gică Hagi. Eu contest maniera în care se fac delegările și voi prezenta această schemă în Comitetul Executiv. Nu este normal ca la meciurile unei echipe, 80 la sută din arbitri să fie din București. Lucrurile nu sunt în regulă. Promovarea încă se joacă, mai sunt destule meciuri de disputat și eu cred în continuare în obiectiv”, a mai declarat președintele CSMS-ului.

26 Apr. 2012, 16:53 Campionat
Pe aceeași temă