Prunea: „Am demonstrat că nu facem jocurile nimănui. Putem câștiga toate meciurile și în play-off”

Prunea:**

CSMS Iași a încheiat cu victorii pe linie meciurile din sezonul regulat în acest an, bifând opt victorii în tot atâtea partide. Cinci din cele opt meciuri au fost câștigate în deplasare, Iașiul având o medie impresionantă de trei goluri pe meci (24 de goluri marcate, două primite).

Așa cum au anunțat oficialii clubului înaintea partidei, CSMS a jucat la victorie la Buzău și s-a impus pe merit în fața unei formații care avea nevoie de cele trei puncte pentru a spera la calificarea în play-off. O bilă albă pentru ieșeni, care ar fi avut de câștigat patru puncte în fața rivalelor Clinceni și Rapid dacă Buzăul ar fi terminat sezonul regulat pe locul 6.

Președintele executiv al clubului din Copou, Florin Prunea, a declarat că se aștepta la un astfel de parcurs. „Mă bucur că am câștigat la Buzău și am demonstrat că nu facem jocurile nimănui. A fost unul dintre cele mai grele meciuri din acest an, pe un teren foarte greu. Am jucat doar pentru noi și îi felicit pe băieți pentru acest parcurs fără greșeală din 2014. Mă așteptam să câștigăm toate meciurile, pentru că știu ce pregătire s-a făcut în iarnă și am reușit să aducem jucători de calitate”, a declarat Florin Prunea.

Acesta este de părere că meciurile din play-off vor fi mult mai dificile decât cele din sezonul regulat, dar are încredere că echipa va continua pe aceeași linie. „Cu siguranță, meciurile din partea a doua a campionatului vor fi mult mai grele. Nu vor mai fi meciuri la fel de deschise, miza își va pune amprenta pe unele jocuri. Sunt sigur că echipa poate juca la fel de bine în continuare și am încredere că putem câștiga toate partidele. Echipa a ajuns la un nivel ridicat și nu avem voie să coborâm ștacheta. Primul meci, cel cu Bacăul, este cel mai dificil, este important să pornim cu dreptul. Băieții sunt determinați, sunt motivați și nu cred că vom avea probleme”, a mai spus președintele Prunea, căruia jucătorii i-au dedicat succesul de la Buzău.

Articol scros de Narcis POHOAȚĂ‚

Foto: Adi SOARE

Pe aceeași temă